Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe SCM Timișoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
19.10.2018

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe SCM Timișoara cu scorul de 96-91 (16-25, 22-21, 31-23, 27-22)

De la BCM U FC Argeș Pitești s-au remarcat: Mladen Jeremic cu 26 puncte (5x3) și 4 pase decisive, Ivan Siriscevic cu 20 puncte (3x3), 6 recuperări și o pasă decisivă și Maksym Korniienko cu 13 puncte (2x3), 6 recuperări și 4 pase decisive.

De partea cealaltă s-au remarcat Vladan Vukosavljevic cu 30 puncte (3x3) și 11 recuperări, Octavian Popa Calota cu 17 puncte (1x3), 4 recuperări și 9 pase decisive și Milos Komatina cu 13 puncte (3x3), 5 recuperări și 2 pase decisive.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

9 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Greu
    Dar victorie. Un nou meci in care sub panou am fost dominați. Din cate se pare Nini nu e deloc mulțumit de prestația lui Sturanovic si nu m ai mira sa fie primul plecat. Încă nu formam o echipa, ne bazam mai mult pe realizări personale. Imi place mult Tudor Gheorghe, are potențial si cu siguranță va creste de la meci la meci. Person n a prins decat 11 minute si Paliciuc decat 7, in continuare cred ca lotul putea fi mai bine alcătuit. Vom vedea.

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Bine punctat
      As mai adauga si ca echipa pare nepregatita tactic si ca adversarul nu e studiat.e doar o parere.poate nu e asa.in afara de lot,care e dezechilibrat vizibil mai trebuie munca...multa munca.exemplu de antrenament:tudor gheorghe.

      cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • tanaseb:

      Frumos
      No, nici acum nu sunteti multumiti? Aveti rabdare ca e echipa puternica acolo, v-am zis de Gheorghe ca va ajuta mult. Noi am pierdut cu Steaua si cred ca Silvasan e principal vinovat. Singurul lucru care poate fi imbunatatit la Pitesti e pozitia 5. Bafta.

      cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Felicitari.
      Un rezultat care e bun pentru moral, o prima victorie. E foarte greu sa privesti o prima repriza slabuta din tribune dar e foarte frumos sa simti victoria la final. Mi-au placut Jeremic, Siriscevic si Gheorghe. Cu o alta pozitie 5 putem fi mai buni.:)

      cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      @andrac
      E pentru prima dată cand esti de acord ca am arata mult mai bine cu un 5 de calitate. Jeremic e o certitudine pentru LNBM si ne bucurăm sa l vedem jucând pentru noi. Eu astept mai mult si de la Bishop, a venit tarziu la echipă si nu pare integrat 100%.

      cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Hmm
      Pentru un 5 de calitate, trebuie renunțat la unul din cei 4 jucători de pe pozițiile 1-2-3, asta dacă mai sunt bani. Dacă nu, poate cei aprox 8000 dați lui Paliciuc și Orbeanu pot ajuta... 😉

      cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      @renan
      Se pare ca ai avut dreptate cu Sturanovic. Au trecut doar 3 meciuri. Cum am zis, cu un alt 5 cred ca putem fi foarte buni.

      cu 5 ani în urmă (20.10.2018)
    Raspunde
  • SCM Timișoara adis :

    pacat
    nu e o scuza dar daca in astea prime 3 etape il aveam pe Jeremic(dragostea e mare) eram pe primul loc.
    Oricum sunt sigur ca terminam in primele 3.

    cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      de sus in jos
      sau de jos in sus? 😂
      Mai priveste si tu alte echipe si apoi fi asa increzator. Numa zic.

      cu 5 ani în urmă (19.10.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!