Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe U BT Cluj-Napoca

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.04.2018

BCM U FC Argeș Pitești învinge pe U BT Cluj-Napoca cu scorul de 78-74 (20-16, 18-29, 18-13, 22-16)

De la BCM U FC Argeș Pitești s-au remarcat: Andriy Agafonov cu 21 puncte (4x3), 6 recuperări și 2 pase decisive, Alexander Kostoski cu 16 puncte (3x3), 2 recuperări și 5 pase decisive și Raymond Nicholas Russell cu 14 puncte (1x3), 6 recuperări și o pasă decisivă.

De partea cealaltă s-au remarcat Rolland Torok cu 16 puncte (4x3), 2 recuperări și 3 pase decisive, Miha Lapornik cu 12 puncte (2x3), 4 recuperări și 3 pase decisive și Nandor Kuti cu 11 puncte (3x3) și 6 recuperări.

Statistica detaliată poate fi vizualizată aici

Revenim cu detalii!

39 comentarii la aceasta stire:
  • Virjil :

    Watson și kromah
    ..pe vedetele astea doua nu le aș mai aduce de la pitesti

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      Unde ai fost sambata?

      Poate nu o fi Kromah un fel de Dykes, dar e un jucator bun.
      In ceea ce il priceste pe Watson si eu ma asteptam sa joace cum juca la Energia ca iti era groaza de el cand jucai contra ei, dar hai sa fim seriosi ca e un jucator valoros (cel putin pentru campionatul nostru)

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • Virjil:

      Kromah și watson
      ...unu bun altul valoros dar nici unul baschetbalist...varza ..poate cei mai slabi care au jucat aici în ultimii 15 ani

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      virjil
      Meri inapoi la tata fotbal ca n ai treaba cu baschetul. Iti strici nervii de pomana 😈

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea adrian.or :

    Adrian.or
    Renan, andrac, vi-am spus baieti, incredere, daca aveti taria asta mentala in playoff puteti scoate pe oricine.

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Da
      Un meci în care băieții s au dăruit. S a strâns luptă pentru primele 3 locuri, noi asteptam sa vedem cine va termina pe 3.

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121 :

    rusinos
    Oare nu is da demisia Silvasan nici acuma in al 12-lea ceas, altfel sezonul asta ramanem doar cu cupa?. Echipa nu joaca NIMIC, nici o schema, NIMIC, nu se vede nici un spirit de lupta, NIMIC!

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Rusine U !
    Din nou o evolutie penibil in fata unui adversar cu efectivul incomplet .Cum am mai aratat, ca sa castigam e nevoie ca macar 2-3 jucatori sa aiba evolutii foarte bune, cu Timisoara au fost 3, azi doar rezerva Roli Torok, deci infrangerea este usor de explicat, dar greu de digerat, mai ales ca la pitesteni ( ultimii din play-off ! ) au lipsit la inceput doi oameni de baza, apoi accidentandu-se inca unul . Dar hai sa fim sinceri, nu e nici o surpriza, si acest esec este consecinta slabirii lotului fata de sezonul precedent, plus valorii modeste a lui Silva ca antrenor . Pt editia urmatoare cu sprijinul generos al autoritatilor locale am avea buget ( evident majoritar asigurat de BT ) sa dominam internul, dar pt asta ne trebuie un management de calitate si un antrenor valoros .

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ..
      Imi pare rau dar nu pot sa inteleg asta cu ‘slabirea lotului fata de anul trecut’.
      Eu nu zic ca jucatorii nu au o vina, dar parerea mea e ca nici antrenorul nu prea stie sa faca ceva. Explica-mi si mie ce schema(e) de joc am executat in a doua parte a meciului? Problema sfertului 3 e inca de sezonul trecut. Poate aici e o posibila diferenta intre echipa actuala si cea de anul trecut: atunci aveai un Adamovic si un Rasic in forma care dadeau un 3 dupa un run mare al adveraarilor sau cand diferenta era mica pe final. Dar sa fim seriosi? Astfel de executii sunt importante, dar nu te intalnesti extraordinar de des cu ele.

      Pe de alta parte eu nu cred ca demiterea antrenorului e o solutie acuma cand echipa joaca in ritmul asta si sezonul se apropie spre punctul lui culminant aka playoff-ul.

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca zol2121:

      cj
      Fara demiterea antrenorului pierdem si finala mica.

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Felicitări
    Dar cui să adresezi felicitările ? Jucătorilor, antrenorilor ? Cu atîta intensitate și dorință de victorie pînă la darea în clocot ați reușit să înfrîngeți, din nou. 12 + staful infatuați ați reușit să vă faceți de rîs în fața unei echipe decimate de acidentări. Ce am mai observat ? Un comentariu execrabil la Digi, cred că viziona un joc de table pe alt ecran și un jucător inteligent și cu viziune pe trei poziții (citat din marele silvă) aka Ziegler care stătea stingher cam la 3m de ultimul maseur. Avem echipă ?!?

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Rasic, etc
    Mai multi U-isti am tot comentat ianainte de inceperea nouluisezon, ca socoteala cu revenirea lui Rasic e riscanta, pt ca dupa asa o accidentare ar fi o minune sa revina la forma obisnuita . Din pacate, am avut dreptate .Apoi, vezi ca ai cam gresit cu formarea lotului, dar nu aduci jucatori determinanti, cum e de ex Richards la Oradea , Falker si Flowers la Steaua samd . Cum a zis si TitiAcs, il aduci pe Ziegler cu mare tam-tam, ca sa frece banca de valoros ce e ( achizitie made in Gray ! ). Oricum, am zis de mult ca sezonul e ratat, bravo celor care cu bani mai putini au adus valori superioare fata de ce-am adus noi, si care vor trage MERITAT in acest an pt titlu, adica Sibiu, Oradea, Steaua si Timisoara .

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      O informație
      nu chiar de ultimă oră, spune că Steaua are buget mai mare decît U. Numai de la CSM primesc cu puțin mai mult decît ia U de la BT!

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Tactica
    Desăvârșită, dar lipseste cu desăvârșire. Un nou meci pierdut de antrenor. Si nu doar pe revenirea pirestiului cand nu a stiu nici sa ii oprească, nici sa aduca luciditate in atacul nostru. Din nou un joc plin de prestații individuale, cu un procentaj jenant la 2 pct. Si cu aruncați aiurea de 3. Cred ca e tarziu si cu schimbarea antrenorului. Ma gandesc cum va fi dacă ajungem în finala sau chiar câștigăm? Încă un sezon cu Silva? Nici nu stii ce sa iti doresti...

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Oricum
      e totuși un " progres ", s-a pierdut de la doar 12 puncte avans, față de 15 sau 19 ! 😂

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      ce vorbesti?
      Numai daca pica in cap toate celelalte 3 rivale. Cum sa castigam? Tot cu speranta ca vom vedea o schimbare peste noapte si ca jocul urmator va fi minunat?
      Eu zic ca e un un cumul de factori care ne au adus aici:
      1. Lot imbatranit: Ouzy, Watson, Sakic, Rasic, oamenii care trebuie sa aiba vana, sa vina cu solutii, sunt depasiti ca viteza, ca fizic.
      2. Dezechilibru cu restul care sunt de valoare slaba sau iesiti din forma. Mai raman un Kromah si Lapornik care sa te scoata din buda dar in lipsa unui sistem care sa le dea aruncari nu pot face prea mare lucru.
      3. Antrenor neexperimentat: de ex azi, daca vezi ca intri in criza si nu ti intra nimic de la semi si distanta, zi le sa faca niste blocuri sa poata patrunde watson sau kromah sa scoata fault sau sa marce. Sa iesi un pic din impas. Apoi o aparare la sange, inca un atac din asta sau cu minge la pivot sa incerce un 1-1 si poate mai echilbrezi. Noi nimic, tot aruncam de an boulea cu om pe noi.
      4. Toate echipele isi dau viata cand joaca cu CJ, campioana en-titre. Sunt mult mai combativi, mult mai vindicativi. Ma uitam azi la TM-Steaua. Nici pomeneala sa faca atata show la arbitrii cum fac in meciurile cu noi. Si meci la ei acasa.
      Cam asa vad eu.
      Sezonul asta sa l terminam asa cum o fi si de la anul sa aducem antrenor si sa inchegam o echipa mai tanara.

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca meea:

      Oradea Sibiu
      Ai văzut meciul? Extraordinar!

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca vass bela :

    Benjamin
    putem avea pareri diferite in privinta lotului, nici o problema . Eu zic ca Adamovic, Rasic ( de dinaintea accidentarii ), Vlad Moldoveanu si Kindell au fost jucatori care frecvent aveau contributii majore la victorii, din lotul de azi contributiile hotaratoare au o frecventa mult mai redusa, meciul cu Timisoara fiind exceptia care intareste regula . Apoi daca analizam si rezultatele din acest campionat, vom vedea ca au fost multe victorii pe muchie ( chiar cu adversari foarte slabi, vezi Timba sau Iasi ), putine spre de loc victorii la peste 20 de pct, respectiv infrangeri concludente cu Sibiu, de doua ori, si cu Steaua .

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      Comparatie
      O sa compar primul 5 de anul acesta cu cel de anul trecut excluzandu-l pe Barro care poate era mai bine pus in valoare anul trecut de Adamovic decat cum o face acum Watson, dar asta e alt subiect.

      Sakic vs Moldoveanu -> Ambii de mare valoare. Probabil avea un plus Moldoveanu deoarece e roman. Aruncarea de la distanta e mai buna la Moldoveanu, dar cateogric ca sub panou Sakic e mai valoros.

      Kromah vs Kyndall -> Kyndall avea un plus ca facea spectacol si poate era mai prezent in jocul echipei (aici vreau sa mentionez ca lui i se si permitea sa faca asta, iar greselile nu erau asa evidentiate de catre antrenor in timpul meciului prin tot felul de gesturi). In ceea ce priveste apararea eu consider ca Kromah e peste Dykes cu mult.

      Watson vs Adamovic -> mie personal Watson mi se pare clar peste Adamovic atat la cum vede jocul cat si la aparare. Sunt deacord ca Adamovic are o aruncare mai buna de la 3pct. Stiu ca unii mentioneaza ca Watson tine prea mult mingea, dar aduceti-va aminte cum plimba aiurtea mingea Adamovic si arunca pe final de unul singur + avea multe turnover-uri.

      Alte infromatii:
      - In lotul din sezonul asta avem un Kuti mai in forma si cu mai multa incredere fata de sezonul trecut.
      - Sunt deacord ca Max nu a jucat bine sezonul trecut, dar in acelasi timp este peste Calnicenco. Acesta din urma are norocul ca e considerat roman, dar nimic mai mult.

      Eu consider ca nu avem un lot mai slab fata de sezonul trecut. Poate nu e cu mult mia bun, dar sa zici ca e mai slab mie mi se pare gresit.
      Il alta ordine de idei sunt perfect deacord ca achizitiile din sezonul asta nu au fost cele mai bune si aici ma refer la aducerea lui Olah care nu s-a putut adapta (dar care nici nu prea a avut multe sanse sa arate ce poate), Zeigler care a venit pe bani putini numai ca backup, Gray care nu a jucat mai nimic.
      Drungilas pare un jucator bunicel care isi face treaba, dar pe care dupa parerea mea nu te prea poti baza in mod constant, iar Lapornik consider ca e singurul extra transfer mega reusit. Poate ca ne-am bazat prea mult pe o revenire rapida a lui Rasic, lucru care momentan pare a fi o gresala, dar eu inca sper ca o sa isi intre in joc.

      Avand in vedere bugetul (care din cate se scrie pe aici pare mai mare decat cel de anul trecut) sunt deacord ca poate se putea face un lot mai competitiv, dar cu toate astea nu cred ca lotul e mai slab ca cel de anul trecut.

      cu 6 ani în urmă (04.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Beniamin:

      ...
      In ceea ce priveste victoriile la limita cu echipe slabe respectiv infrangerile cu sibiu/steaua eu cred ca nu trebuie sa le pui doar pe umerii jucatorilor (a lotului slab). Trebuie sa fim sinceri ca atat Steaua cat si Sibiul au echipe mult mai competitive fata de sezonul trecut.

      Plus acest lot nu e asa slab avand in vedere ca avem doi romani (Watson si Calnicenco) pe care, spre deosebire de celelalte echipe, ii putem folosi spre beneficiul nostru. Stiu, poate suna naspa, dar oare nu ar trebui sa 'profitam' de aceasta sansa? Si sa nu zica nici un adversar ca vai U-BT ul cu 'romanii' lor ca sunt sigur ca la fel ar fi facut toti daca ar fi avut oportunitatea asta.

      cu 6 ani în urmă (04.04.2018)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu tarb :

    Da-m legatura la Studentu, se pregateste ovidiu89!
    .

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      De ce nu
      D-A-M legă- tu-ra ?

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Tarb
      Tot un hârb ai rămas:)

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      pleaca de aici mah
      troll obosit

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ovidiu89:

      Tarb
      Vezi ca echipa ta simte cum e sa ai doi oameni on fire tot timpul. Bietul “Monika” nu știe cu cine sa se certe pe acolo alături se regele king arthur

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      D liniuță am,
      Le liniuță gătura la Oradea ! Ma liniuță i s-unt 3-rei minu liniuță te. Știe cine cît e scorul ? Ce face Sibiul ?

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      da pe digi 4
      poate te intereseaza scorul 😈

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Bravo baaaaaa
    Deci se poate..am primit si eu o veste buna pe ziua de azi si m.ati facut sa stau si la noapte sa vad meciul, pt ca am vazut doar prima repriza.felicitari!!!hai sa jucam mai cu incredere de acum.

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Reluare? De la cat?
      M am uitat pe program si vad ca va fi reluare la meciul dintre Oradea si Sibiu...

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Da
      Am vazut si eu.poate il posteaza pe net , ca am vazut ca se mai practica.sper ca infrangerea asta a clujului sa nu.i lase pe locul 3 si sa joace cu noi.

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca R Razvan :

    Pivoti
    Dacă împotriva lui Santa dai doar 3 reușite de 2 pct cu pivotii, ce o sa faci cu Sibiu sau Steaua?

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018) Raspunde
  • gabienk :

    BCArges
    cu arbitrii ne-au batut acum cateva luni 81-82 . cu arbitrii era sa ne bata si astazi. calca tusa cu 30 cm si arbitru lasa posesia pt U BT. 2 faulturi anti-sportive nesanctionate etc.
    *si apropo..BCM U Pitesti are cel mai mare buget din Liga Nationala. nu UBT sau Steaua. dar pacat ca n-au fost prea inspirate unele transferuri.

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      :)))))
      De unde pana unde Pitestiul are cel mai mare buget? Te inseli, Cluj, Steaua si Oradea au buget mult peste al nostru.

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • CSM CSU Oradea popsiis:

      Greu de crezut
      Daca bcmus pitesti are cel mai mare buget, inseamna ca implicit cei 6 jucatori straini iau salarii lejer peste 10k €, as fi tentat sa zic o medie salariala de 13k€ in cazul celor straini, care ar insemna 780000€ pe 10 luni(asa sunt contractele in lnmb) plus salariile jucatorilor romani, plus chirii, mese, cazari, salarii staff, echipa satelit etc adica un buget total de vreo 1,5-1,7 milioane de euro, sau pe acolo

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • FC Argeș Pitești Renan:

      Bugetul
      E al 4 lea din campionat, din cate stiu. După Cluj, Steaua, Oradea. Intr adevăr mai mare ca cel al Timișoarei si cred ca aproape egal cu Sibiul...

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • FC Argeș Pitești adu:

      Din cate stiu
      Pitestiul are cea mai mare sustinere financiara din partea autoritatilor.celelalte echipe au bugete mai mari pentru ca au si alti sponsori privati mult mai puternici.sper sa nu gresesc.

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Meci frumos, atmosferă cu mult peste alte săli de echipe cu pretenții! Arbitraj execrabil, nu-i posibil să-l trimiți pe Drugău la un meci care avea un precedent nefericit, omu' nu stăpânește cum trebuie un joc de LNBF darămite un joc cu viteza superioara de la băieți. Piteștiul merită victoria, nu au renunțat în sfertul 2 când se părea că valoarea individuală va face diferența! Per total, a meritat un drum să văd un asemenea meci, ghinion pentru fiu-mio, mare fan Cluj! La faza cu tehnicul acordat lui Troupe... Simulare penibila a clujeanului, nici măcar nu a fost atins. Apoi, avertizări la banci de tehnic, prea ușor, chiar nu se poate discuta cu sensibilii domni arbitri? Dacă se fac eforturi pentru îmbunătățirea nivelului campionatului, sponsori sau autorități locale finantând echipe, de ce federația nu face ceva cu privire la calitatea arbitrajului?

    cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • U BT Cluj-Napoca razv-an:

      Tehnic
      Trupe a împins iar Drungilas a amplificat. Ca trebuia sa ia un tehnic la un alt faut urat e alta discutie.

      Oricum pitestenii din sala nu prea au habar de baschet. De regulile din baschet mai exact. Iar daca striga ei "hoții " nu înseamnă că cineva ii fura doar ca nu cunosc ei regulile. Azi au protestat constant la deciziile arbitrilor si doar faptul ca erau f slabi nu le-a atras tehnice.
      Dar suntem obisnuiti cu placa asta

      cu 6 ani în urmă (03.04.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita:

      ...
      Te contrazic, nu l-a împins, ori dacă a pus mâna pe el a fost prea mic impactul pentru o cădere teatrală! Apoi, în tribuna nu sunt academicieni, precedentul meci dintre aceleeasi echipe a fost cu cântec, azi au fost niște decizii care, majoritar, au fost luate în defavoarea gazdelor, suficient pentru a inflama tribuna! Dacă publicul piteștean este avizat în baschet, ori nu, e discutabil! Cert e că își susține echipa! In multe săli e o atmosfera de teatru, mă refer inclusiv la LNBF, aici lumea trăiește jocul!

      cu 6 ani în urmă (04.04.2018)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!