Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești, a doua victorie în amicale în fața celor de la CSO Voluntari

Eduard Popa

Eduard Popa
05.09.2018

pitesti voluntari amical baschet

BCM U Pitești s-au impus pentru a doua oară în patru zile în fața celor de la CSO Voluntari, de data aceasta în Sala Trivale, scor 116-77.

Scorul pe sferturi a fost 32-27, 31-15, 24-19, 29-16 pentru piteșteni, care au beneficiat din plin de aportul întregii echipe. Astfel, Ivan Siriscevic a marcat 26 de puncte, Mladen Jeremic 20 de puncte, Korniienko a reușit un double double cu 18 puncte și 10 recuperări, în timp ce Tudor Gheorghe a reușit 14 puncte.

De partea cealaltă, Svetozar Popovici a înscris 17 puncte, Ziegler a înscris 12 puncte iar Dani Popescu 10 puncte, 6 pase decisive și 4 recuperări.

În precedenta întâlnire dintre cele două echipe, formația din Pitești s-a impus cu 100-56.

*foto: facebook BCM U Pitești

3 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Astept
    Meciuri cu echipe mai puternice. In turneul din Bulgaria ne vor lipsi cei 3 români plus Person, va fi greu acolo. Se pare ca principalul roman U23 va fi Tudor Gheorghe. Parerea mea ca ne va fi greu sub panou, nu m a impresionat Sturanovic, iar pe Orbeanu eu il vad 4. Mi a placut Person, un jucător care i pune in valoare pe Siricevic si Jeremic. Asteptam si ultimul transfer, care nu stiu de ce întârzie sa se concretizeze. Eu cred ca va fi un om pe pozițiile mari, chiar un 5 clasic.

    cu 5 ani în urmă (05.09.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Nu putem trage concluzii dupa primele 2 saptamani de pregatire. E clar ca Jeremic si Siriscevic vor fi principalii marcatori. Mi-a placut Korniienko. Sturanovic cred ca va avea mai mult rol de aparator, e mare si recupereaza bine. Cum a zis colegul, asteptam transferul si meciurile tari. (Cele din Bulgaria vor fi teste tari dar nu vom avea fundas)

      cu 5 ani în urmă (05.09.2018)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Pivot
    Daca aducem un 5 bun facem echipa puternica.

    cu 5 ani în urmă (05.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!