Stiri Cupa României Masculin

BCM U Piteşti, avantaj de 10 puncte înaintea returul cu Timba Timişoara

Dan Oancia

Dan Oancia
08.01.2015

BC Timba Timişoara începe partida din returul sferturilor de finală ale Cupei României cu un handicap de 10 puncte, după înfrângerea suferită în turul de pe teren propriu cu scorul de 77-87. Bogdan Murărescu nu va putea conta în continuare pe ucraineanul Glazyrin, în vreme ce la gazdele de mâine probabil va debuta ultimul transfer, Nemanja Maric. Jocul din sala „Constantin Jude” s-a desfășurat sub nota echilibrului până în ultimul sfert, atunci când favoriții de pe hârtie și-au respectat renumele, adjudecându-și victoria.

În ciuda faptului că după partida de la Timișoara antrenorul piteștenilor, Hristu Șapera, atenționa că ce a fost mai greu nu a trecut, BCM U Pitești a luat o opțiune importantă înspre calificarea în Final Four-ul competiției. Danilo Mijatovic a fost cel mai bun marcator pentru Timba Timișoara în tur, cu 22 de punct, iar pentru violeți, fundașul american, Ross, a izbutit 25 de puncte.

„Urșii” rămân fără victorie în fața adversarilor săi de mâine, fiind înfrânți de șase ori în disputele directe. Singurele probleme de efectiv pe care le întâmpină echipa antrenată de Hristu Șapera sunt cele cu Nemanja Kovacevic, care a suferit o fractură de piramidă nazală și nu a putut să evolueze în meciul de pe Bega.

Întâlnirea dintre cele două echipe va avea loc mâine, de la ora 15, în sala din Trivale.

*Foto: Constantin Duma

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!