Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Piteşti câştigă întâlnirea cu Concordia Chiajna şi termină sezonul pe poziţia a şasea

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
05.04.2014

 

 

82-72

 

16-10 Fişa meciului 2-24

Într-un meci din etapa cu numărul 26 a Ligii Naţionale de Baschet masculin, BCM U Piteşti a trecut în propriul fief de CS Concordia Chiajna cu scorul de 82-72. Scor pe sferturi: 21-13, 24-17, 14-24, 23-18.

BCM U a început partida cu Edi Sinadinovic, Lamonte Ulmer, Pankracije Barac, Marko Djurkovic şi Ousmane Barro. Primul cinci al Chiajnei a fost alcătuit din Gheorghe Balmuş, Milos Petkovic, Dan Ioan, Bogdan Stăncuţ şi Ciprian Mihai.

Echipa antrenată de Hristu Şapera a condus otilităţile în majoritatea timpului. În sfertul al treilea, Cocordia a revenit spectaculos pe tabelă, însă piteştenii au preluat conducerea, iar la final s-au impus la o diferenţă de 10 lungimi.

La acest succes, pentru BCM U s-au remarcat Edi Sinadinovic cu 17 puncte, 6 recuperări şi 5 pase decisive, Marko Djurkovic cu 12 puncte şi 16 recuperări, respectiv Lamonte Ulmer cu 14 puncte, 7 recuperări şi 3 pase decisive. Pentru CS Concordia Chiajna, Gheorghe Balmuş a totalizat 26 de puncte, 6 recuperări şi 2 pase decisive, Milos Petkovic a terminat meciul cu 17 puncte, 8 recuperări şi 2 pase decisive, iar Ciprian Mihai a adăugat 10 puncte, 4 recuperări şi 2 pase decisive.

Din punct de vedere statistic, BCM U a avut procentaje de 43.8% la aruncările din interiorul semicercului, 40.7% la cel din afara semicercului, respectiv 38.9% la aruncările libere. Echipa antrenată de Vlastimir Vukadinovic a terminat partida cu 24/44 la aruncările de 2 puncte, cu un procentaj de 54.5%, la aruncările de la distanţa oaspeţii au avut procentaj de 25%, iar la linia de pedeapsă, ilfovenii au terminat partida cu 12 libere marcate din cele 18 acordate.

Cu un bilanţ de 16 victorii şi 10 înfrângeri, BCM U termină sezonul pe poziţia a şasea. În play-off, echipa antrenată de Hristu Şapera va da piept cu BC Mureş. De notat că în campionat argeşenii au trecut de mureşeni de două ori. La polul opus, Concordia termină primul sezon din istoria clubului pe penultimul loc al clasamentului, cu 2-24.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!