Stiri Cupa României Masculin

BCM U Piteşti este în Final Four-ul Cupei României

Dan Oancia

Dan Oancia
09.01.2015

BC Timba Timişoara a avut parte de o misiune imposibilă astăzi, în returul sferturilor de finală ale Cupei României, jucat în Trivale. Fără ucraineanul Glazyrin, galben-negrii au revenit de la o diferență de -19 puncte înregistrată pe parcursul sfertului trei, până la final scorul fiind 84-80 pentru gazde.

După ce inițial „urșii” au condus cu scorul de 2-6, piteștenii au întors balanța în favoarea lor, 13-9, Bogdan Murărescu cerând ulterior primul time-out al jocului. Scurta pauză a venit foarte bine pentru bănățeni, reinstalându-se la timonă, 15-16, pentru ca scorul din finalul primului sfert să fie 17-16.

Balanța a echilibrat doar până în primele minute ale sfertului secund, echipa din Trivale distanțându-se la scorul de 26-20. Cel mai mare ecart a fost de 12 puncte, 42-30, însă Timba s-a mai redresat, astfel că înainte de intrarea la cabine tabela din Trivale arăta 42-33. Noul transfer al Timbei, Miskovic, s-a remarcat în primele 20 de minute, fiind marcator a 9 puncte și trei recuperări.

Orice urmă de speranță a echipei de pe Bega a fost năruită la jumătatea sfertului al treilea, când gazdele aveau un avans de 19 puncte, 56-37. Totuși, până la intrarea în ultimul sfert gazdele mai aveau 12 puncte avantaj. În ciuda faptului că baschetbaliștii timișoreni au încercat un forcing de final, aceștia nu au reușit să aducă nimic pozitiv din deplasarea de astăzi, scorul fiind 84-80 pentru gazdele de la BCM U Pitești. 

Cele două echipe se vor reîntâlni din nou, tot în Trivale, în 14 ianuarie.

*Foto: Facebook / BC Timba Timisoara

2 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    re
    Cam riscant pe final- aveam puncte multe si am lasat-o moale rau in sfertul 4 si riscam niste prelungiri care puteau degenera...A iesit bine dar cine nu a vazut meciul crede ca Timba chiar s-a tinut bine...Dar sincer, daca ar mai lua 2 jucatori maxim ar fi mult mai bine!

    cu 9 ani în urmă (10.01.2015)
    • FC Argeș Pitești GETA:

      re
      In sfertul 4 au jucat Chirof, Alexiu si Negut. Negut a avut 20 min, Chirof 6. Prelungiri erau daca ne invingeau la 10 puncte, nu cred ca am riscat asta. Una peste alta, un joc frumos. Maric a debutat cu dreptul. Sa vedem ce se va intampla in campionat. HAI PITESTI!

      cu 9 ani în urmă (10.01.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!