Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și BC Timișoara vor încheia acest sezon printr-o confruntare directă

Valentin Todea

Valentin Todea
05.04.2016

Actuala stagiune a Ligii Naționale de Baschet Masculin va lua mâine sfârșit pentru echipele din grupa 7-12 ce nu au reușit calificarea în play-off. Astfel, BCM U Pitești primește miercuri vizita echipei din Banat, într-o confruntare ce va lua startul la ora 19:30, precum restul partidelor din ultima etapă a sezonului regulat.

Meciul are miză doar pentru trupa antrenată de Hristu Șapera, care se luptă cu Energia Târgu Jiu pentru evitarea ultimei poziții retrogradabile, pornind favorită în acest sens.

La capitolul dueluri directe, Timișoara și formația argeșeană se află la egalitate, scorul fiind 13-13. Piteștiul a câștigat prima dispută cu gruparea bănățeană din acest sezon, impunându-se pe teren propriu cu 69-57. Ulterior, „leii” au învins în decurs de o lună în două rânduri pe BCM U, 85-69 în februarie și 86-79 în martie, ambele jocuri având loc pe Bega.

Argeșenii vin după o victorie clară obținută la Mediaș cu Gaz Metan, scor 80-101, în timp ce băieții lui Nenad Mandic au obținut matematic rămânerea în prima ligă în runda precedentă, după ce au trecut acasă de Energia, scor 81-73.

 

*Foto: Emanuel Titus Iliesi

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM U
    Avem nevoie de victorie, pentru a nu avea nici un fel de emotie. Nu se stie cu ce echipa va aborda Dinamo ultimul meci cu Energia tinand cont ca urmeaza F4 si Play off ul pentru ei. Sunt curios cum va arata aceasta echipa maine, impotriva unui adeversar bun cum este Timisoara. Sa incheiem cu bine acest sezon dezamagitor si sa speram ca Sapera sa ramana la echipa si sezonul viitor.

    cu 8 ani în urmă (05.04.2016) Raspunde
  • SCM Timișoara allentm :

    Juniorii
    Nu joaca " Shapi" cu juniorii? Aaaa...doar un meci?

    cu 8 ani în urmă (05.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!