Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești și CSU Sibiu luptă pentru calificarea în prima grupă valorică

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.01.2017

Etapa a XVIII-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin va fi deschisă de partida dintre BCM U Pitești și BC CSU Sibiu, formații care luptă pentru calificarea în grupa valorică A.  

Meciul este important pentru ambele formații în vederea accederii în play-off. Atât Sibiul, cât și Piteștiul speră ca la finalul primei părți a sezonului regulat să fie clasate între primele șase echipe, deocamdată  ambele formații aflându-se pe loc de play-off. Cu cinci etape rămase de jucat din prima fază a campionatului, BC CSU Sibiu ocupă locul 3, cu 26 de puncte, iar BCM U Pitești se află pe locul 6, cu 24 de puncte, dar cu un meci în minus, întrucât a stat etapa precedentă.

În etapa a XVI-a, BCM U Pitești s-a impus pe teren propriu în fața celor de la BC SCM Timișoara la o diferență de 21 de puncte. Argeșenii au câștigat cu scorul de 94-73, obținând cea de-a noua victorie în LNBM.

Sibienii au înregistat în etapa anterioară al 10-lea succes din acest sezon competițional, învingând  în Sala Transilvania pe CS Dinamo București la o diferență de 26 de puncte: 87-61.

Până acum, BCM U Pitești și BC CSU Sibiu s-au întâlnit de 28 de ori, statistica duelurilor directe fiindu-le favorabilă galben-albaștrilor. Aceștia s-au impus de 20 de ori în fața alb-violeților.

Cea de-a 29 confruntare dintre cele două formații demarează vineri, la ora 18, în Sala Trivale Pitești. Meciul va fi transmis în direct pe Digi Sport 4.  

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu mid53 :

    victorie
    Sper intr-o victorie, HAI CSU!!!

    cu 7 ani în urmă (26.01.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Va fi un meci greu, Sibiul are echipa valoroasa. Avem de luat o revansa dupa meciul din tur. Simt ca vom bate la 5 puncte. Go BCMU!

    cu 7 ani în urmă (26.01.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu JCN :

    JCN
    Eu cred ca veti bate la mai mult, Igor si Lalovic sunt accidentati si nu vad motivul pentru care i-am forta astazi.

    cu 7 ani în urmă (27.01.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!