Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești a pierdut primul amical al presezonului

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
19.08.2016

BCM U Pitești a început cu o înfrângere seria partidelor din acest presezon. Echipa condusă de Hristu Șapera a pierdut în fața lui Eisbaren Bremenhaven, echipă din prima ligă a Germaniei, cu scorul de 65-56, pe sferturi 16-12, 17-12, 18-10, 13-22.

Cel mai bun jucător al echipei din Trivale a fost noul venit Tomislav Gabric, cel care a adunat 17 puncte, 6 recuperări și 2 pase decisive. Aleksandar Mladenovic a încheiat cu 11 puncte, 5 recuperări și o pasă decisivă. Pavel Marinov a adăugat 10 puncte, 4 recuperări și 5 pase decisive, iar Vincent Hunter a contribuit cu 10 puncte și 5 recuperări. Pentru piteșteni au mai punctat: Lucian Chirof cu 5 puncte, Alexandru Neguț cu 2 și Ghiță Balmuș cu 1 punct. Bogdan Stăncuț, Alin Zaharie și Mihai Căprărescu au mai evoluat pentru BCM U Pitești în acest prim joc test.

Adrian Tudor și Vlad Corpodean au lipsit din angreanjul lui Hristu Șapera.

BCM U Pitești va mai disputa un amical la Belgrad în compania echipei locale Dynamic Belgrad.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!