Stiri Cupa României Masculin

BCM U Pitești are de recuperat cinci puncte în returul cu U-BT Cluj-Napoca

Eduard Popa

Eduard Popa
19.03.2019

u bt cluj bcm u pitesti

U-BT Cluj pornește cu un avantaj de numai 5 puncte la returul cu BCM U Pitești, din sferturile de finală ale Cupei României la baschet.

Clujenii au câștigat în tur cu 93-88 într-o partidă extrem de disputată și în care elevii lui Florin Nini au avut chiar și un avantaj de 8 puncte în prima repriză. Washburn și Dykes au reușit câte 18 puncte, dar Rolli Torok a fost cel care a semnat revenirea ardelenilor, în sfertul 3 al partidei. Internaționalul român a înscris 17 puncte, cu 4/6 de la 3 puncte. De partea cealaltă, Mladen Jeremic a înscris 25 de puncta și Maksim Sturanovic 18 puncte cu 7 recuperări.

Finalul partidei a oferit și un moment mai puțin fericit, când piteștenii s-au pus la mijlocul terenului pentru salutul echipei și clujenii i-au dat la o parte.

În weekend, U-BT Cluj a câștigat foarte clar pe terenul Craiovei, scor 95-69. Nandor Kuti a oferit cea mai bună prestație stagională, cu 16 puncte. De partea cealaltă, BCM U Pitești nu a jucat în etapa a 7-a a LNBM – Grupa Roșie, după ce partida cu CSU Sibiu a fost amânată.

Va fi al șaselea duel din acest sezon pentru cele două echipe. În sezonul regulat, U-BT Cluj a câștigat la limită ambele meciuri: 80-76 acasă și 83-80 în deplasare. În Grupa Roșie, Pitești a câștigat la limită acasă, 80-79, în timp ce Clujul s-a impus acasă, după o repriză de prelungiri, scor 106-104.

Astfel, toate partidele au fost foarte strânse între cele două echipe iar un ecart de numai 5 puncte nu este unul care să dea siguranță clujenilor pentru calificarea în Final Four.

Partida din Sala Trivale se va juca miercuri, 20 martie, de la ora 20:00 și va fi transmisă de Digi Sport 3.

*foto: Manases Sandor/ u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!