Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești caută să închidă seria cu CSA Steaua

Eduard Popa

Eduard Popa
15.05.2019

BCM U Pitești caută să închidă seria cu CSA Steaua

steaua pitesti baschet

Meciul doi al seriei dintre BCM U Pitești și CSA Steaua se joacă astăzi, 15 mai, de la ora 19:00, la Sala Regimentului de Gardă Mihai Viteazu. Piteștenii vor căuta să închidă seria contra steliștilor și să se califice pentru locurile 5-6.

În prima partidă a seriei, piteștenii nu au dat nicio șansă steliștilor și au câștigat la o diferență de 23 de puncte, scor 87-64. Jahii Carson a fost cel mai bun jucător al gazdelor, cu 20 de puncte, 10 recuperări și +26 la eficiență, în timp ce Mladen Jeremic a fost cel mai bun marcator, cu 23 de puncte. De partea cealaltă, Skylar Sppencer a adunat 19 puncte și 14 recuperări, în timp ce Austin Chatman a adunat 17 puncte și 8 pase decisive iar Andrei Mandache 16 puncte.

Cele două echipe au mai jucat un singur meci în acest sezon la Sala Regimentului de Gardă, în prima fază a sezonului regulat, iar argeșenii s-au impus atunci cu 75-64.

*foto: facebook BCM U FC Argeș Pitești

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!