Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești cedează cel de-al doilea meci cu Beroe

Radu Bărăian

Radu Bărăian
08.09.2018

BCM U FC Argeș Pitești a pierdut aseară cel de-al doilea joc amical disputat pe teren propriu în fața bulgarilor de la BC Beroe. După ce joi s-a impus cu 83-78, ieri gruparea din Trivale a cedat la 8 puncte diferență, scor final 76-84. 

Confruntarea a început într-o notă echilibrată, Beroe câștigând sfertul inaugural cu 22-20. Meciul a continuat în același ritm, însă tot oaspeții au avut câștig de cauză și în actul secund pe care l-au câștigat cu 20-18. Astfel, la pauza mare, Beroe se afla în avantaj pe tabela de marcaj, scor 42-38. 

Echilibrul s-a păstrat și după revenirea de la vestiare, sfertul 3 s-a încheiat cu un parțial de 18-18, iar astfel bulgarii au intrat în decisiv cu un ecart de 4 puncte, scor 60-56. În ultima parte a întâlnirii, piteștenii au cedat decisiv însă, asta după ce actul a fost adjudecat de Beroe cu 24-20, iar astfel victoria acestora a venit la 8 puncte diferență, scor final 84-76. 

Punctele Piteștilului în acest meci au fost marcate de  M. Jeremic 17, J. Person 15, I. Siriscevic 15, M. Sturanovic 10, M. Ciotlăuș 9, M. Korniienko 5, M. Măciucă 3, respectiv L. Chirof 2.

Conform paginii de Facebook a celor de la BCM U FC Argeș Pitești, pentru echipă urmează acum un stagiu de pregătire local, asta după ce staff-ul tehnic a anulat participarea la un turneu din Bulgaria din cauza numeroaselor plecări la loturile naționale ale unor jucători din angrenajul echipei. 

*Foto: Facebook BCM U FC Argeș Pitești

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Tb
    Nu s-a specificat faptul ca Pitestiul nu a avut romanii de baza.

    cu 5 ani în urmă (08.09.2018) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Un meci bun
    De pregatire, mi a placut intensitatea cu care s a jucat. Person pare a avea mai multa incredere fata de anul trecut. Acum, cu noul transfer avem 6 jucători plecați la loturi naționale, nu mai avea sens turneul din Bulgaria. Astept sa vad echipa la "Memorialul Ziguli", unde sper ca vor fi invitate formații puternice.

    cu 5 ani în urmă (08.09.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!