Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești joacă ultimul meci pe teren propriu din sezonul regulat în compania lui CSM Steaua EximBank

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
24.04.2018

Penultima etapă din sezonul regulat este deschisă de partida dintre BCM U Pitești și CSM Steaua EximBank. Partida este programată marți, 24 aprilie, cu începere de la ora 18:15 în Sala Sporturilor Trivale.

BCM U Pitești tocmai l-a numit în funcția de antrenor principal de Szaszgaspar Barnabas. Acesta îl inlocuiește pe Hristu Șapera, antrenor demis de la formația argeșeană în urmă cu două etapă, după înfrângerea de pe teren propriu cu CSM CSU Oradea, scor 98-93 după prelungiri. Barni vine într-un moment destul de dificil la Pitești, echipa având un singur succes în Top 6 și nu poate avansa în clasament.

Dacă pentru BCM U Pitești jocul din aceste ultime două etape contează pentru a reintra în formă în perspectiva playoff-ului, pentru CSM Steaua EximBank lucrurile stau diferit. Formația militară, care ocupă în acest moment poziția a 3-a în clasament, poate urca o poziție până la finele sezonului regulat. Trupa lui Jukka Tooijala traversează o formă excelentă și are cinci victorii consecutive în Liga Națională de Baschet Masculin.

În acest sezon BCM U Pitești nu a reușit să câștige în fața lui CSM Steaua EximBank. Formația bucureșteană a câștigat clar meciurile de pe teren propriu însă în Trivale a avut mai multe emoții și s-a impus la o singură posesie.

O prefață pentru înainte de playoff. Dacă ce două formații își păstrează locurile din acest moment din clasament, BCM U Pitești și CSM Steaua EximBank se vor duela în primul tur al playoff-ului, cu avantajul terenului propriu de partea militarilor.

Așadar în prologul penultimei etape din Top 6 se vor întâlni două echipe cu stări de spirit și aspitații în acest final de sezon regulat. Steaua pornește drept favorită, având în vedere forma bună pe care o traversează, dar schimbarea de antrenorpoate aduce jucătorilor lui BCM U Pitești un imbold moral cu care să depășească o perioadă extrem de dificilă.

Partida dintre BCM U Pitești și CSM Steaua EximBank  va putea fi urmărită în direct la Digi Sport.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!