Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești l-a transferat pe James Washington

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
26.07.2019

BCM U Pitești l-a transferat pe James Washington

BCM U Pitești a anunțat transferul jucătorului american James Washington. Baschetbalistul american a semnat o înțelegere valabilă pentru sezonul 2019/2020 cu formația din Trivale și va bifa prima experiență în baschetul românesc.

James Washington va împlini 32 de ani pe 12 decembrie anul curent. El măsoară 1.82 metri și este un jucător care evoluează la poziția 1.

Ultima stagiune competițională l-a găsit pe James Washington în Polonia la Start Lublin. Conducătorul de joc a bifat 30 de prezențe în campionatul polonez și a avut medii statistice de 14.9 puncte, 6.5 pase decisive, 3.0 recuperări și 1.5 intercepții pentru 17.5 la eficiență.

James Washington și-a început cariera profesionistă în Germania la TBB Trier. A mai trecut pe la KFUM Nassjo Basket (Suedia), Verviers-Pepinster (Belgia), Solna (Suedia), KK Jolly Jadranska (Croația), Chorale Roanne (Franța), BC Anwil (Polonia) și Boras Basket (Suedia).

La nivel universitar, James Washigton a jucat pentru Western Illinois și Middle Tennesse State. În 91 de partide jucate în NCAA a avut cifre 11.7 puncte, 3.1 pase decisive și 2.0 recuperări. Washington a absolvit în anul 2011.

BCM U Pitești tocmai a perfectat al treilea transfer în această perioadă de pauză competițională. Iuri Fraseniuc și Goran Gajovic sunt noutățile până acest moment pentru Florin Nini, iar Masksim Sturanovic, Tudor Gheorghe și Marius Ciotlăuș și-au prelungit la rândul lor contractele cu formația din Trivale.

*Sursa foto: sportowefakty.wp.pl

8 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Renan :

    Un PG
    Valoros, cu cifre bune intr.un campionat puternic. Un jucator care își pune colegii in valoare, cu aruncare bună de la distanță. Să vedem ce jucători vom aduce pe pozițiile 2 3 plus o rezerva decentă la Sturamovici. Va mai veni sigur si un u23.

    cu 4 ani în urmă (26.07.2019) Raspunde
  • tanaseb :

    Foarte bun
    Un fundas ce pare sa fie meserias. Desigur, un mare plus pentru aceasta pozitie la Pitesti.

    cu 4 ani în urmă (26.07.2019) Raspunde
  • CSM CSU Oradea mikki :

    un jucator
    cu medii ridicate, aruncare ok,jucator de echipa. poate fi un castig pt Pitesti, desi nici Jahii Carson nu a fost slab dar parca James pare superior...

    cu 4 ani în urmă (26.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Si Carson era ok, dar ii clar ca JW are mai multa experienta, sut de la distanta mult mai bun si pare mai masiv. Ii de vazut in continuare traseul Pitestiului.

      cu 4 ani în urmă (26.07.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Pitesti
    Da, arata bine pe hârtie jucătorul, pare o achiziție foarte bună pt Pitești.

    cu 4 ani în urmă (26.07.2019) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Da' antrenor nu aduce Piteștiul?

    cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • tanaseb:

      Re
      Tu esti un contestatar de-al lui Nini, insa omul chiar ii placut de multi, nu trebuie sa il placeti voi. Eu mi l-as fi dorit mereu la Cluj in locul lui Silva. La Pitesti putea lua locul 4, a fost aproape. Sa nu il ia sezonul viitor.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    • FC Argeș Pitești Gabitzu01:

      asa este
      Sunt de acord, numai ghinionul ne-a privat de o clasare superioara anul trecut .
      Sa nu uitam ca am pierdut in 3 meciuri cu Oradea, viitoarea campioana, doua la 1-3 pct si unul in OT, meciuri foarte echilibrate. Eu zic ca Nini e ok , sa fim feriti de accidentari anul acesta , bani sunt , am incredere ca vom face un sezon bun anul acesta.

      cu 4 ani în urmă (27.07.2019)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!