Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești l-a transferat pe Porter Troupe

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
26.07.2017

BCM U Pitești a anunțat în această seară transferul lui Porter Troupe, unul dintre cei mai longevivi jucători străini care au evoluat în Liga Națională de Baschet Masculin.

Troupe revine în România după ce în sezonul precedent a evoluat în două ligi importante ale Europei, îmbrăcând tricourile celor de la BC Slam Stal Ostrow (Polonia) și Lietkabelis (Lituania).

Americanul născut la data de 25 martie 1983, care măsoară 197 de centrimetri și evoluează pe pozițiile 1-2-3, a jucat utima dată în România în sezonul 2015/2016. Atunci, Troupe a evoluat pentru Steaua CSM EximBank, având medii statistice de 13.9 puncte, 2.3 recuperări și 3.2 pase decisive. â

În urmă cu două sezoane, Porter Troupe a jucat alături de Energia Târgu-Jiu în campionatul României, dar și în FIBA Europe Cup. În 20 de meciuri în Liga Națională, Troupe a strâns medii de 14.5 puncte, 3.2 recuperări, 3.2 pase decisive, 0.9 intercepții. În competiția europeană, americanul a avut medii de 16.2 puncte, 3.6 recuperări, 4.3 pase decisive și 1.3 intercepții. Troupe a petrecut mai multe sezoane alături de formația gorjeană, alături de care a cucerit bronzul în cadrul competiției FIBA EuroChallenge CUP.

Porter Troupe are peste 200 de meciuri jucate în România, se arată pe site-ul BCM U Pitești, cu peste 2.500 de puncte marcate, 600 de pase decisive și 400 de coșuri de 3 puncte.

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu 

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Aratam bine
    Super miscare! Cred ca vom avea de spus un cuvant greu. Go Pitesti!

    cu 6 ani în urmă (26.07.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DonJuan :

    top 6
    Cluj , Steaua , Pitesti , Oradea , Mures si Timisoara par echipele cu cele mai bune investitii din acest sezon. La Sibiu se pare ca banii din pusculita s-au cheltuit pe Cooper astfel ca de acum vom aduce jucatori de la loz in plic.
    Cum o fi norocul.

    cu 6 ani în urmă (27.07.2017)
    • CSM CSU Oradea soso69:

      csm
      La Oradea nu stiu ce sa zic. Il are doar pe Gajovic si Pasalic la straini. La romani sta intr-adevar bine, dar are nevoie de straini buni.

      cu 6 ani în urmă (27.07.2017)
    • CSA Steaua București Fortza Steaua:

      Timisoara!
      Deocamdata nu putem concluziona in ceea ce priveste echipa de pe Bega. Nu pare intradecar o echipa de un real pericol cel putin la primele 4 locuri. P

      cu 6 ani în urmă (27.07.2017)
    Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș Geza :

    Timișoara
    ...îl are pe Tudor Costescu...

    cu 6 ani în urmă (27.07.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Corect....
      e un "amanunt" trecut cu vederea de multe ori....din păcate....

      cu 6 ani în urmă (27.07.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!