Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești mai câștigă o dată în fața lui Gaz Metan Mediaș

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
02.04.2016

BCM U Pitești a învins pentru a 4-a oară în acest sezon pe Gaz Metan Mediaș. Trupa condusă de Hristu Șapera s-a impus clar în partida desfășurată pe Târnava Mare și are nevoie de victorie în ultima etapă pentru a se salva de la retrogradare.

Formația oaspete a început în forță meciul și a pus rapid 10 lungimi distanță pe tabela de marcaj. Piteștenii și-au păstrat cadența și au câștigat sfertul inaugural cu 26-12. Gaz Metan și-a ridicat nivelul și cu câteva coșuri marcate ușor pe contraatac a redus puțin din handicap, 34-45 după 20 de minute de joc. Sfetul trei a fost unul echilibrat în care gazdele nu au reușit să se apropie la mai puțin de 10 de puncte de adversari. BCM U Pitești a închis meciul în debutul sfertului patru și a atins și suta de puncte, scor final 101-80, pentru argeșeni în fieful lui Gaz Metan Mediaș.

Maksym Pustozvonov a fost principalul remarcat al oaspeților, cu 21 de puncte și 2 recuperări. Jamar Diggs a adăugat 19 puncte și 6 pase decisive, iar Mladenovic și Lee au contribuit fiecare cu 15 puncte.

Gedminas Navickas a fost cel mai bun jucător al Gazului cu 19 puncte și 4 pase decisive. Vaidotas Peciukas a replicat cu 17 puncte, 4 pase decisive și 3 recuperări. Paul Graham a marcat la rândul său 15 puncte.

După această victorie, BCM U Pitești părăsește ultimul loc retrogradabil, cu o etapă până la finalul sezonului regulat. Piteștenii au nevoie de victorie în ultima etapă pentru a-și asigura salvarea, în detrimentul Energiei Târgu Jiu. Gaz Metan Mediaș este prima echipă retrogradată.

2 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Andrew :

    Pitesti
    Nu cred ca acesta este locul corect al echipei. Cu acele 3 puncte eram in play-off, lasand ghinionul la o parte. Am pierdut foarte multe meciuri la diferente mici (1, 2, 3 sau 4 puncte). Cu toate astea, l-am castigat pe Sapera care sper eu sa ramana mult timp aici. Miercuri vom avea o sala plina! Hai BCMU Pitesti!!!!!!

    cu 8 ani în urmă (03.04.2016) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Renan :

    BCM U
    Felicitari! Lucrurile s-au schimbat de la venirea lui Sapei, atitudinea jucatorilor e alta. Foarte inspirata venirea lui Digs, aduce mai mult plus echipei decat o facea Ross. Bakici se apara foarte bine, un jucator mult peste Stamenkovici. Hunter are prestatii bune. Sper ca Sapera sa ramana la noi si sezonul viitor. Sunt curios, din acutala echipa ce jucatori va vrea sa opreasca, tinand cont ca in afara de Digs toti au posibilitatea de a prelungi contractele. Miercuri sper sa batem Timisoara la peste 8 puncte si sa terminam pe 9!

    cu 8 ani în urmă (03.04.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!