Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești primește vizita lui CSU Sibiu

Ana-Maria Mătușoiu

Ana-Maria Mătușoiu
28.03.2017

Etapa a VIII-a din Top 6 programează partida dintre BCM U Pitești și BC CSU Sibiu. Meciul se joacă miercuri, 29 martie, de la ora 19, în Sala Trivale din Pitești. 

BCM U Pitești și BC CSU Sibiu s-au întâlnit de trei ori în actuala ediție de campionat, toate confruntările fiind adjudecate de sibieni. Mai mult, piteștenii nu au mai reușit să învingă Sibiul de aproape doi ani, ultima victorie a lui BCM U în fața lui CSU fiind înregistrată în data de  3 aprilie 2015.

Jucătorii lui Hristu Șapera dispută al doilea meci consecutiv pe teren propiu. În etapa precedentă, alb-violeții au fost învinși de liderul U BT Cluj-Napoca la o diferență de 16 puncte, scor 89-73. În schimb, jucătorii lui Dan Fleșeriu vin după o victorie obținută pe teren propriu în fața celor de la Steaua CSM EximBank. Sibienii au spart gheața și s-au impus pentru prima dată în acest sezon în fața roș-albaștrilor, pe care i-au învins la o diferență de 21 de puncte, scor 76-55. 

Înaintea confruntării de miercuri BCM U Pitești ocupă ultima poziție din Top 6, cu 35 de puncte. Sibienii au urcat pe locul doi după succesul înregistrat cu Steaua, având 41 de puncte.

Cât privește istoricul confruntărilor dintre cele două combatante, CSU Sibiu conduce detașat. Sibienii au 22 de victorii față de cele opt ale Piteștiului. 

Partida dintre BCM U Pitești și BC CSU Sibiu nu va fi televizată. 

 

*foto: Ana-Maria Mătușoiu

8 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Pitesti
    Interesant ca cele trei partide ramase pentru noi nu sunt televizate. Vom fi alaturi de voi! Hai BCMU!

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    • BC CSU Sibiu AA14:

      Digi
      Si noi suntem in aceeasi situatie! Nici meciul cu Steaua, nici cel cu Oradea din ultima etapa, nici meciul cu voi nu a fost/vor fi la TV!
      Cam ciudat ca nici meciul nostru de la Oradea din 1-6 nu a fost la TV, in conditiile in care Digi transmite cam tot cand e vorba de Oradea...dar s-a mai discutat pe aici pe tema asta si s-a ajuns la concluzia ca baschetul nu face audienta si se transmit meciuri de baschet si in functie de disponibilitatea carelor de televiziune :)

      cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Digi
      Se pare ca fotbalul e mai important. Din pacate

      cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea soso69 :

    tv
    In perioada asta fotbalul e "rege". Din pacate audienta dicteaza! Sper cel putin ca nu vom avea aceeasi situatie in play-off.

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Baschet
    Slabă strategie au cei de la Digi. Baschetul e peste fotbal in Romania, in plus e din ce in ce mai urât fotbalul la noi in țară . Hai U-BT

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    • CSM CSU Oradea Oldtimer:

      Peste fotbal?!....hm...
      ca dinamica a spectacolului sportiv, da....e peste fotbal (ul de la noi).
      Ca audienta, e departe, ani lumina....
      Audienta baschetului e prezenta in urban, aproape exclusiv, si are cote f. bune in orasele resedinta de judet care fie nu (mai) au echipa de fotbal in LNF sau Liga 1, fie au o economie care "duduie" si atunci sunt si bani pentru "di tătii" - caz fericit -
      Un efect secundar, nedorit, al cresterii audientei TV a baschetului il reprezinta imigratia de "fani" dinspre "sportu' cu balonu' rotund" (ca baschetu-i cu mingiie... deh) si asa se face ca vedem, live, " pe sticla", expozitii de spinari si cefe late, copios tatuate si asortate cu abdomene indelung antrenate la sesiuni de halbere ( si mititei) . Basca banner-ele, mai lungi decat un lat de sala, uneori, care ne anunta de cate decenii exista trupa lor de lupi, dragoni si alte lighioane, mai mult sau mai putin fioroase, de prin nu stiu ce "zone rezidentiale"
      Inerent, "infuzia" de "folclor" se resimte in aceeasi masura.
      Efectul se manifesta, din pacate, si in mediul on-line.
      Chiar si aici, pe acest forum....tonul si vocabularul o iau razna in discutii ce tin mai mult de orgoliu decat de pasiunea pt. baschet.
      Personal adopt pozitia " rezist " ....
      Sa fie BASCHET !! Tulai, ce mi-l place !

      cu 7 ani în urmă (28.03.2017)
    Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Baschet
    Eu vad de multe ori la aceeasi ora alte sporturi care sigur nu au aceeasi audienta...gen polo,volei sau altele.chiar o sa ma uit maine la digi sa vad ce sport dau.pt ca la meci dupa cati nervi am acumulat nu ma duc.

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    Meci
    Legat de meci...sibiul joaca atletic ,in viteza, exact ce nu ne convine noua.singura noastra sansa este sa prinda ei o zi proasta si noua sa ne intre tot.

    cu 7 ani în urmă (28.03.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!