Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

BCM U Pitești vs. BC Timba Timișoara, prima etapă din retur pentru ambele chipe

Dan Oancia

Dan Oancia
13.01.2015

BC Timba Timișoara va da din nou piept, în Trivale, cu BCM U Pitești. Partida care va conta pentru etapa a XIV-a din LNBM, fiind totodată și prima din retur, reprezintă o șansă pentru „urși” de a-și lua revanșa față de eliminarea suferită săptămâna trecută în sferturile de finală ale Cupei României, în fața argeșenilor. Atunci, BCM U Pitești se impunea atât în turul din sala „Constantin Jude”, la 10 puncte diferență, scor 77-87, cât și în retur, la 4 puncte diferență, 84-80.

Înaintea primei etape din partea a doua a Ligii, BCM U Pitești este pe ultima treaptă a podiumului, fiind doar în spatele celor de la Steaua București și a Asesoftului, cu 10 victorii și două înfrângeri. De partea cealaltă, bănățenii sunt pe poziția a 12-a, penultimul loc, cu 3 vicotrii și 9 înfrângeri, doar Universitatea Cluj-Napoca aflându-se mai jos. Gazdele de mâine conduc detașat la capitolul întâlniri directe, cu 7 victorii, fiind invincibili în fața echipei conduse de Bogdan Murărescu. Doar un singur meci a pierdut BCM U Pitești pe teren propriu, în vreme ce galben-negrii au bifat o victorie importantă în deplasare, la Gaz Metan Mediaș. 

Jocul va începe mâine, de la ora 18, în sala din Trivale.

*Foto: BCM U Pitești / Facebook

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!