Stiri

BIBL - Topcov la cel mai bun joc în echipamentul Craiovei

Adrian Micinic

Adrian Micinic
14.11.2013

SCM U Craiova a pierdut, scor 78-84, în deplasarea efectuată în Macedonia, pe terenul lui KK Kozuv. Acesta a fost al 2-lea eșec din totalul de patru partide disputate în această competiție de către formația olteană.

Pentru prima dată în această competiție, Craiova a avut posibilitatea de a folosi toți jucătorii străini pe care îi are sub contract, adică opt. Conform prevederilor regulamentului din Liga Balcanică, pe parchet trebuie să se afle în permanență cel puțin un baschetbalist autohton. Cele 40 de minute au fost împărțite de către Bogdan Popescu (25 minute) și Viorel Mocanu (15).

Astfel, celelalte 160 minute de joc au fost împărțite între cei opt baschetbaliști străini. Principalul remarcat al acestui joc a fost Sasha Topcov. Pivotul ex-iugoslav a petrecut 15 minute pe parchet, perioadă în care a avut 7/8 la aruncările din acțiune și 2/2 la linia de pedeapsă pentru un coeficient de 16 la eficiență.

Cel mai eficient jucător al oltenilor a fost Rade Dzambic. Acesta a totalizat 15 puncte și 5 pase decisive pentru un coeficient de 18 la eficiență în 23 minute pe parchet.

Statistica echipei din Craiova în meciul cu Kozuv:

13 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea unguru :

    nu se poate...
    topchov in 15 minute - 16 puncte...
    slab de tot.
    nu e jucator de valoarea Craiovei!!!

    Va rog, luati postul ca pe un pamflet si nu mai aruncati cu voturi negative! :P

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      @unguru
      Am vazut ca la articolele de pe TB in care e implicata Oradea,nu prea postezi,in schimb cand apare un articol de Craiova dai buluc!

      Altfel, daca tot o faci,fii constructiv!....iar bagi batul printre gard!
      Mie-mi place Topchov!
      Randamentul lui creste, atunci cand e cu Dzambic pe teren....in acelasi timp!...Rade stie sa-l puna in valoare,stie sa joace cu pivotul,sa-l angajeze,asa facea si cu Dragusin!
      La fel ca si Rade a venit nepregatit si .....aproape de startul campionatului!
      Cand va fi ok fizic, Topchov o sa ajute Craiova!


      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      Randament
      In prima parte ai perfecta dreptate,se observa cu ochiul liber...In privinta randamentului atat al lui Topchov cat si al lui Dzambic,eu cred ca se va umfla precum balonul astfel incat se poate intampla ca la iarna sa zboare...

      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @Drexler
      Acelasi maret Rade!!! Daca am ocazia iti trimit o statuie cu el sa te poti inchina de cate ori vrei.
      Tot ce e bun la Craiova e datorita lui? Din comentariile tale asa reiese. Cred ca si daca s-ar ieftini biletul la meci tot meritul lui Rade.

      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ts_cata
      Mai maestre Cata,de ce te burzuluiesti asa pe tema lui Dzambic,doar ca ai tu o Dzambicofobie?Precum vezi,parerile sunt impartite,si nu e deloc rau sa fie asa,lui Drexler ii place la nebunie,au la acest moment am o opinie total opusa,altul poate avea o opinie neutra,nu vad niciun motiv de agresivitate,respectiv fiind vorba de un subiect privind altceva decat echipa ta favorita chiar nu e cazul sa sari calul si sa pui lumea la colt.

      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @Buzesti
      Ai dreptate, poate am exagerat. Nu am nimic cu Rade, chiar e un jucator valoros pentru campionatul nostru (daca era valoros cu adevarat isi gasea angajament in Rusia cum s-a laudat) dar mi se pare prea umflat de unii suporteri.

      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @Buzesti
      Si inca ceva. Nu cred ca Topchov joaca numai atunci bine cand e Rade langa el. Topchov are mana buna de la semidistanta, joaca foarte bine pick and roll, dar cum iti spuneam nu il mai tin genunchii.

      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • CSM CSU Oradea ts_cata:

      @Buzestii
      Si pt ca esti un om cu care se poate vorbi, glumi fara sa te ambalezi ca si altii, te invit daca doresti la meciul retur Oradea - Craiova.

      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • SCM CSŞ U Craiova Buzestii:

      ts_cata
      In acest sezon nu mai este Dzambic cel de anul trecut,multi(inclusiv Adi Micinic intr-o foarte interesanta analiza)intuind acest lucru,ce din pacate s-a adeverit.Topchov stie un singur lucru foarte bine,ai sesizat perfect,pick and roll-ul,in rest nu genunchii sunt problema lui,ci efectiv limitele sale baschetbalistice.Oricum,ca optiune personala,eu detest jucatorii robotei de sistem,care atunci cand adversarul iti decripteaza sistemul si te blocheaza sunt incapabili de reactie proprie,neavand capacitatea de a o avea.
      Altminteri propunerea ta e interesanta,am luat-o in considerare,iti multumesc cordial,mai ramane ca programul meu impreuna cu conditiile meteo sa-mi fie aliati la acea data.

      cu 10 ani în urmă (15.11.2013)
    • SCM "U" Craiova Drexler:

      Parca
      ramasese sa ti vezi de treaba ta si sa nu mi mai pomenesti numele, iar te bagi cu mine in seama ,n ai cu cine comunica?......esti frustrat rau de tot......imi spun parerea, cum vad eu Baschetul, nu ti convine, intoarce capul......topchov e ok daca stii sa l joci, sokk si maric nu stiu sa l puna in valoare!
      In timpul jocului trebuie sa stii unde sa te uiti, tu te uiti decat la tabela!

      cu 10 ani în urmă (16.11.2013)
    Raspunde
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    pamflet
    Ba cred ca urmatorul pas ar fi sa-l naturalizam,experienta are,un punct pe minut marcheaza,ce ne trebuie mai mult?!

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013) Raspunde
  • CSM CSU Oradea unguru :

    ...
    :D

    cu 10 ani în urmă (14.11.2013) Raspunde
  • SCM "U" Craiova Drexler :

    Nisic +
    I-am dat un + pentru impartirea minutelor la jucatori!

    E un semn bun!...nu mai uita si asta, jucatorii care nu dau randament pe teren!
    Atunci cand o sa le dea minute si ''boboceilor'' (Gavrila,Damian,Ciotlaus) o sa mai primeasca un + de la mine!
    Prima ocazie ar fi meciul din acest weekend cu Timba!

    cu 10 ani în urmă (15.11.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!