Stiri

Barcelona, victorie clară în primul meci de Euroligă

Eduard Popa

Eduard Popa
14.10.2017

euroliga barcelona

FC Barcelona Lessa a câștigat clar duelul cu Panathinaikos din prima etapă a Euroligii, scor 98-71. A fost un meci pe care catalanii l-au dominat, în special în repriza a doua.

La pauză Panathinaikos se afla la numai cinci puncte distanță de Barcelona, scor 40-35. Repriza secundă a aparținut însă în totalitate gazdelor. Catalanii s-au impus în ultimul sfert cu 33-17 și au câștigat meciul la o diferență de 27 de puncte. Kevin Seraphin a fost cel mai bun marcator al catalanilor, cu 24 de pct, la care a adăugat 9 recuperări, în timp ce Adrien Moreman a reușit un double-double, cu 16 puncte și 11 recuperări. Nikos Pappas a înscris 20 de puncte pentru Panathinaikos.

Celelalte două meciuri de vineri au fost mult mai echilibrate. Khimki Moscova a trecut cu 75-70 de Valencia Basket. Shved a înscris 19 puncte pentru Khimik, în timp ce Erick Green a marcat 22 de puncte pentru spanioli.

De asemenea, Zalgiris Kaunas a trecut de Steaua Roșie Belgrad, scor 78-76. Paulus Jankunas a fost cel mai bun marcator al gazdelor, cu 15 pct, în timp ce Pero Antic a înscris 17 puncte pentru sârbi.

CITEȘTE ȘI: Surpriză mare în prima zi de Euroligă

*foto: euroleague.net

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!