Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Baris Aktas: „Este o victorie care ne dă o încredere foarte mare pentru meciurile care urmează”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
05.03.2015

Baris Aktas, unul dintre jucătorii români din lotul pregătit de Antonis Constantinides, a vorbit la finalul întâlnirii de pe teren propriu cu Steaua CSM EximBank despre victoria echipei sale, scor 79-67. Totodată, tânărul baschetbalist a vorbit și despre meciurile care urmează în viitorul apropiat. 

În primul rând sunt fericit că am câştigat acest meci. Steaua este o echipă foarte bună. Am fost aproape să câştigăm şi în tur, dar lipsa de concentrare din ultimele două minute din meciul de la Bucureşti ne-a făcut să pierdem acel duel. De această dată am avut o concentrare maximă până la capăt. Am jucat bine, am făcut tot ceea ce ne-a spus antrenorul nostru. Am fost mai buni pe apărare şi la recuperări. Sunt foarte fericit pentru victoria din această etapă. Sincer, eu nu am văzut acest meci ca o revanşă, dar a fost un meci foarte important pentru noi. Ştiţi foarte bine că acasă am câştigat aproape toate meciurile şi era important pentru noi să jucăm cât de bine se poate pentru a nu pierde pe teren propriu. Este o victorie care ne dă o încredere foarte mare pentru meciurile care urmează. Nu ne gândim acum la meciul cu Le Mans pentru că avem partida cu Timba. Este important ca după ce am învins Steaua să obţinem victoria şi la Timba, altfel victoria din acestă seară nu contează. După meciul cu Timba ne vom gândi şi la meciul cu Le Mans”, a concluzionat Aktas. 

Constantinides l-a introdus pe teren pe Aktas preț de 4 minute și jumătate, timp în care și-a trecut în cont 2 pase decisive, totul pentru un coeficient la productivitate de 3 unități. 

*Foto: csenergia.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!