Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Am făcut niște greșeli, toți, de la mic la mare, care aici în play-off te costă”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
21.04.2017

Vicecampioana en-titre, BC Mureș Târgu Mureș, este la o înfrângere distanță de eliminarea din play-off, după ce a pierdut dramatic în prelungiri meciul 3 cu CSU Sibiu, scor final 87-89. Sibienii conduc astfel cu 2-1 la general, iar meciul de sâmbătă seara de pe teren propriu este crucial pentru băieții pregătiți de Barnabas Szaszgaspar

După ce au scăpat victoria printre degete în ultimele secunde ale timpului regulamentar, BC Mureș a fost egalată, iar în prelungiri sibienii au reușit să se impună la 2 puncte diferență. Din perspectiva tehnicianului mureșean, partida nu trebuia să aungă în overtime. 

„În primul rând vreau să felicit echipa oaspete pentru determinarea de care au dat dovadă în acest meci, au luptat până la capăt și în cele din urmă au obținut victoria. Noi în schimb trebuie să strângem rândurile, nu am fost destul de lucizi și am făcut niște greșeli, toți, de la mic la mare, care aici în play-off te costă. Am fost la o recuperare distanță să încheiem acest meci, părerea mea este că nu trebuia să intrăm în overtime, dar asta este baschetul, din aceste motive este frumos, iar noi trebuie să mergem mai departe. Seria nu s-a terminat, le-am spus băieților, capul sus, trebuie să ne revenim, să fim cu capul pe umeri, să eliminăm din greșeli și să încercăm în următorul meci să mergem mai departe”, a explicat Barnabas Szaszgaspar la finalul meciului de joi seara. 

Meciul 4 este programat sâmbătă de la ora 20:00, fiind transmis în direct pe DigiSport 4. O victorie a sibienilor îi califică pe aceștia în semifinala cu Steaua, în timp ce o victorie a mureșenilor va trimite seria în decisivul de la Sibiu. 

*Foto: Toth Csaba 

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu Gent :

    Foarte corect
    Încă un comentariu în stilul consacrat, politicos, simplu, onest. Îl simpatizez de mult dar și echipa condusa de el. Păcat că suntem adversari. Pe de altă parte e cea mai spectaculoasă confruntare din această fază a competiției

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • BC CSU Sibiu netgamero :

    acum v-au respectat arbitrii...
    Nici un cuvant despre arbitraj, nu? Ai dreptate, trebuia sa aiba CSU Sibiu cel putin 15 puncte in fata, nu trebuia sa intram in OT. Dar arbitrii au avut grija sa va respecte... Daca sambata va fi un arbitraj corect, nu aveti nici o sansa la victorie. Hai CSU!

    cu 6 ani în urmă (21.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe ikam :

    netgamero
    E de înţeles pe undeva ironia ta ieftină, dar oricum nu veţi câştiga niciodată la o distanţă de 21 de puncte in fieful Mureşului. Şi arbitrii şi acum şi-au dat în petic, doar că nu mai are rost să se vorbească despre asta, pentru că voi oricum nu o să recunoaşteţi asta în vecii veciilor - obiectivitatea este un cuvânt necunosccut pentru suporterii sibieni. Şi părerea mea subiectivă este că, chiar dacă vă calificaţi în semifinală, nu o să treceţi de Steaua. Şi nu credeam să sun asta, dar ca locuitor al Ardealului, nu o să ţin cu Sibiul ăn semifinală, în eventualitatea fericită - pentru ei - a calificării. Dar oricum mai este un meci la Mureş. Dar spune-mi te rog - dacă Sibiul ar fi avut aceste probleme cu banii, pe care l-a avut Mureşul, oare mai ajungea până aici?

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    • BC CSU Sibiu JCN:

      JCN
      Poti tine cu cine vrei in semifinale, nu te opreste nimeni. Totusi de doua zile ca tot aud ca ati pierdut din cauza arbitrilor dar nu spuneti niciunul unde v-au furat. Eu am inregistrat meciul si ieri l-am si urmarit. Chiar va rog sa specificati momentele alea in care v-au furat arbitrii si astfel au facut posibila victoria noastra. Ca asa putem sa zicem si noi ca ne-au macelarit dar fara argumente e asa un comentariu in vant.

      cu 6 ani în urmă (22.04.2017)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!