Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: „Ne vom da sufletul pe teren să câștigăm meciul decisiv”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
22.04.2017

BC Mureș a trimis sfertul de finală cu CSU Sibiu în meci decisiv, după ce a reușit în această seară să egaleze seria la general odată cu victoria de pe teren propriu, scor final 70-62. Prezent la conferința de presă de după meci, antrenorul Mureșului, Barnabas Szaszgaspar, a vorbit despre victoria de azi, dar și despre ceea ce va urma în decisivul din Sala Transilvania.

„După cum bine ați văzut s-a mai consumat o partidă, încă o luptă, pot să spun pe viață și pe moarte. De mult nu am mai văzut o luptă așa încrâncenată, dar încet începem să ne obișnuim. Am reușit din nou să ne revenim după un eșec, cel de joi, care ne-a durut foarte mult, am fost la câteva secunde de o victorie. Azi am arătat că avem un caracter puternic și am putut să ne revenim într-o perioadă scurtă de timp, iar mai mult de atât, am reușit să-i batem chiar cu arma lor, și anume la recuperări, lucru care mă bucură foarte mult. 

În play-off fiecare secundă, fiecare minge, fiecare recuperare contează, iar acum mergem într-un meci decisiv, marți. Ne vom pregăti pentru acest duel și ne vom da sufletul pe teren să câștigăm acest meci decisiv. Presiunea se mută acum și pe umărul sibienilor, dar eu zic că șansele sunt 50% - 50%. De asemenea, ne va aștepta cu siguranță acolo o atmosferă ostilă, dar am mai jucat în Sala Transilvania, avem rețeta, avem toate armele, însă trebuie să fim lucizi în momentele de presiune, iar dacă vom reuși să facem asta avem toate șansele să ne calificăm în semifinale”, a concluzionat tehnicianul formației din Târgu Mureș. 

Partida decisivă pentru calificarea în semifinalele LNBM dintre BC Mureș și CSU Sibiu se va disputa marți, 25 aprilie, în Sala Transilvania. Câștigătoarea respectivului duel o va întâlni în semifinală pe Steaua CSM EximBank București. 

*Foto: Toth Csaba

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe trancer :

    Bravo coach!
    Cu siguranță are un mare merit atât pt felul în care echipa sa joaca, dar și pt ca a ținut mare parte din echipa unita, în pofida multiplelor probleme pe care clubul le-a avut. O calificare în semifinale ar fi o mare realizare! După mine, indiferent care se va califica în semifinale dintre Sibiu și Mureș, niciuna nu va avea șanse mari cu Steaua care este peste cele doua echipe ardelene. Dar asta deja este mai departe.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș piroskutya :

    Un mare caracter
    Da Barni este un mare caracter,a reusit sa se abtina foarte mult desi era evident arbitrajul puscariasilor Serban si Ciulin. Bravo Barni, credem in caloarea vostra,simtim ca sunteti mult mai buni decat Sibiu. Felicitari galeriei sibiene, care a cantat tot meciul la maxim.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș oldboy :

    @trancer
    Poate ai uitat dar hai sa iti aduc aminte: in ultimii 2 ani BC Mures a jucat 2 finale pornind de pe locurile 5 si 6 si in drumul spre cele 2 finale a administrat de 2 ori la rand cate un 3-0 sec lui Steaua care de ambele dati era pozitionata pe locuri fruntase si avea mari pretentii. Prin urmare stai sa ajungem sa ne calificam ca de Steaua avem noi cojoc.

    cu 6 ani în urmă (22.04.2017) Raspunde
  • FC Argeș Pitești free666 :

    Meci
    Un mare antrenor, cu o mentalitate de invingator care o imprima si jucatorilor. Bv Barni esti un exemplu de profesionist de la care ar trebui sa invete si altii.

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș tiger76 :

    BC MURES
    Marti batem la Sibiu si ne calificam!
    Hai BC MURES!

    cu 6 ani în urmă (23.04.2017) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe NL73 :

    Antrenor
    Da Barnabas este un antrenor bun insa nu din toate punctele de vedere. Are un caracter foarte greu de gasit. A dat moral acestei echipe si in cupa cand erau la cateva secunde de victorie. Insa din punct de vedere tactic nu mai este la acelasi nivel (ex: Finala cupei unde Borsa era omul decisiv desi el nu este renumit dupa aruncari, si ultima actiune al meciului 3 cu Sibiul unde desi a cerut timeout si a desenat o "tactica" insa nu am vazut nici un blocaj, nimic, mingea la Martinic si dupa se descurca el. Ei bine n-a fost asa si au pierdut.) Totusi cu Martinic in teren si cu el pe banca se poate crea o echipa competitiva.

    cu 6 ani în urmă (24.04.2017) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!