Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barnabas Szaszgaspar: "Nu este permis să joci aşa de relaxat într-o finală"

Eduard Popa, Bogdan Isăilă

Eduard Popa, Bogdan Isăilă
29.05.2016

szaszgaspar_mures_oradea

Antrenorul celor de la BC Mureş, Barnabas Szaszgaspar, a taxat atitudinea relaxată a elevilor săi în prima parte a meciului trei al finalei LNBM cu CSM CSU Oradea, încheiat cu 81-72 pentru bihoreni. Cu toate acestea Szaszgaspar anunţă că echipa sa nu a renunţat la lupta pentru titlu:   

Vreau să felicit Oradea. Au fost mai buni. Am intrat mai greu în acest meci, nu este permis într-o finală să joci atât de relaxat. Ne-au surprins pe tranziţie. În primul sfert au înscris nu mai puţin de 10 puncte pe contraatac. Lucrul pozitiv este că ne-am trezit, am lucrat din greu şi am adus meciul la nivelul pe care l-am vrut.

Din păcate pe final iarăşi nu am putut să controlăm şi să jucăm jocul nostru cu răbdare. Presiunea s-a văzut pe băieţi, ne-am grăbit, nu am mai jucat lucizi. Dar nu renunţăm. A fost doar o zi, una mai proastă. Continuăm această luptă. E 2-1 pentru Oradea dar noi vom continua să luptăm.

Aceeaşi opinie a avut-o şi antrenorul secund al Mureşenilor, George Trif:

Mâine vom analiza greşelile pe care le-am făcut şi vom încerca să schimbăm. Nu aceasta este faţa echipei BC Mureş şi cu siguranţă vom veni cu ceva nou pentru următoarele meciuri.

Meciul 4 dintre cele două formaţii se va juca luni, 30 mai, de la ora 20:00.

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea 3punkte :

    La Tg Mures bãnãteni?
    Nu au jucat bãnãteni, doar bihorenii au castigat la 82-71...

    cu 7 ani în urmă (29.05.2016) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe xdm73 :

    Barni
    Ideea e sa te gandesti si tu la finala si nu la politica. Asa cum vad ca te preocupa mai mult in vremurile acestea

    cu 7 ani în urmă (29.05.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!