Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Barro și Gajovic în tratative cu BC Mureș, Dykes ca și plecat

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.06.2015

Ousmane Barro și Goran Gajovic se află în discuții avansate de prelungire a contractelor cu BC Mureș Târgu Mureș. Conform spuselor președintelui Cornel Lungu, cei doi se află în tratative de continua sub bagheta lui Audrius Prakuraitis și în sezonul viitor.

Ousmane Barro a făcut un sezon foarte bun pentru BC Mureș, încheiat cu medii statistice de 11.4 puncte, 7.9 recuperări, 1.1 pase decisive și 1.0 capace pentru o eficiență de 16.8 unități. Pivotul senegalez a fost cel mai bun jucător al lui BC Mureș în finala pierdută contra lui CSU Asesoft Ploiești.

Goran Gajovic a sosit în „jungla” mureșeană pe parcursul sezonului și a impresionat cu aportul pe care îl aducea de pe bancă. El a terminat sezonul cu medii de 10.8 puncte, 4.7 recuperări și 1.2 pase decisive pe meci.

Kyndall Dykes este ca și plecat de la BC Mureș. Din afirmațiile aceluiași Cornel Lungu, jucătorul american are pretenții financiare mult mai mari decât îi poate oferi clubul iar despărțirea pare inevitabilă. Dykes a venit la Mureș la începutul lui 2015 iar prin venirea sa, parcursul formației a fost revitalizat.

În acest sezon, Kyndall Dykes a strâns cifre statistice de 15.2 puncte, 4.0 recuperări și 2.8 pase decisive în 20 de partide bifate în Liga Națională de Baschet Masculin.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!