Stiri

Baschet cu atitudine… la altitudine! Câștigi doar dacă ești “loco”

Mihai Iordan

Mihai Iordan
21.06.2016

Pentru a doua oară consecutiv, Choco Loco, o echipă cu tradiție în turneele de baschet 3x3 marca Sport Arena Streetball, a terminat ultima în picioare în circuitul Raiffeisen Bank Challenger Tour, câștigând Brașov Streetball. Evenimentul a avut loc în Complexul de Agrement Tâmpa.

Living la vida “choco loco” este noul hit în Raiffeisen Bank Challenger Tour iar cei patru băieți, deja calificați pentru turneul internațional de la București, din 13-14 august, au încasat premiul cel mare în valoare de 2500 de lei și patru smartphone-uri.

A fost un turneu cu meciuri nebune, cinci dintre ultimele șapte dispute eliminatorii încheindu-se la diferența minimă de un punct. A fost modul în care au cedat, dramatic, în sferturile de finală, și campionii europeni de 3x3, Angel Santana și Bogdan Popescu, care au făcut echipă cu fostul internațional român Adi Tudor.

Ultima zi a turneului, dereglată puțin de o ploaie nocturnă, a decurs fără alte evenimente neprevăzute, mai ales că a fost vegheată preț de câteva ceasuri de Marian Godină, polițistul-scriitor. Așa cum îi stă bine unui blogger adevărat, Godină a plecat de la turneu pe bicicletă, partenerul competiției, Pegas, oferindu-i o “clasică cu șa lungă” care i-a stârnit melancolii celebrului polițist.

Trupele de streetdance aparținând școlii de dans New School & Old School din Brașov, modelele de ambiție de la Asociația Club Sportiv Fii Independent, la înălțime chiar și în scaune cu rotile, s-au numărat și ei printre invitații speciali ai turneului.

La categoria Open Feminin a câștigat echipa Ra Devils, ale cărei componente – Gabriela Mărginean, Anca Sipoș, Andra Haas și Sonia Ursu – vor participa pe 24-25 iunie la calificările pentru Campionatul European de Baschet 3X3.

Circuitul național de baschet 3x3 Raiffeisen Bank Challenger Tour va continua cu încă două etape, Cluj-Napoca, 24-25 iunie și Constanța, 6-7 august.

Anul 2016 reprezintă un moment important pentru pasionații de baschet 3x3, întrucât în urma acestui sezon se va lua decizia privind includerea baschetului 3x3 în programul Jocurilor Olimpice la ediția Tokyo 2020. Baschetbaliștii români ar putea avea astfel șansa în viitor de a călca pe urmele legendelor sportului românesc și de a lupta pentru a accede în cea mai importantă competiție sportivă a planetei.

Turneul marca Sport Arena Streetball a fost organizat de Asociația Club Sportiv Hoops Brașov, cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov și a Consiliului Județean Brașov și a fost susținut pe plan local de 2Net Computer și Star East Pet.

Raiffeisen Bank Challenger Tour este susținut la nivel național de Raiffeisen Bank, Gatorade, Casio G-Shock, Ursus Cooler, Nike, Bicicletele Pegas și Vitamax. Powered by Kiss FM și Vice.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!

Cele mai citite
Cele mai Comentate