Stiri Liga I Masculin

Baschetbalistul sârb Nemanja Petrovic, la Cuza Sport Brăila

Dan Oancia

Dan Oancia
18.02.2017

Cuza Sport Brăila continuă să aducă noutăți lotului de jucători, după cele patru transferuri făcute zilele trecute. Alături de Ratko Petric, Movileanu, Andrei Damian și Andrei Iliescu, la capitolul noutăților s-a înscris și Nemanja Petrovic, care vine să pună umărul la un eventual succes al trupei de pe Dunăre în cadrul turneului semifinal al Ligii I la baschet masculin.

Baschetbalistul sârb s-a născut la 22 august 1990, în Belgrad, începând baschetul la vârsta de nouă ani, la Academia FNP din capitala Serbiei. Petrovic a mai jucat în România, timp de două sezoane, pentru Concordia Chiajna. Sportivul de 1,92 metri a mai trecut prin campionatul irakian, la Zakha, în Portugalia, la Iliabum, dar și la Visegrad și Student Mostar din Bosnia Herțegovina.

Înainte să ajungă la Brăila, acesta a trecut, pentru o perioadă de 3 luni, pe la o formație din China. „Am pregătit cu atenție fiecare fază a acestui campionat și demersurile noastre au fost încununate cu succes. Am promovat la turneul semifinal de pe primul loc din grupă iar acum cred că putem să ne permitem să ne realizăm al doilea obiectiv, accederea între primele patru echipe ce se vor lupta pentru promovarea în Liga Națională”, a declarat managerul clubului, Mircea Totolici, conform obiectivbr.ro.

Cuza Sport Brăila:

Şerban Bălan Halici, Claudiu Lungu, Dragoş Viuleţ, Dragoş Alexandru, Edy Trifan, Florin Voiculeţ, Eduard Urdă, Cristian Corneanu, Alexandru Koler, Alex Stănculea, Andrei Căpuşan, Ciprian Ţelinoiu şi Bogdan Cezar Sandu la care se adaugă noii sosiţi Ratko Petric, Adrian Robert Movileanu, Andrei Damian, Andrei Iliescu, Nemanja Petrovic.

foto: Răzvan Păsărică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!