Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bilanț pozitiv pentru BCM U Pitești în cadrul turneului de la Belgrad

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.08.2016

BCM U Pitești a revenit cu un bilanț pozitiv după turneul amical de la Belgrad. Formația lui Hristu Șapera a câștigat două partide din cele trei jocuri de pregătire disputate în capitala Serbiei.

BCM U Pitești a început cu o înfrângere turneul, scor 64-56, în fața echipei din prima ligă germană, Eisbaren Bremenhaven.

În al doilea joc al turneului, echipa din Trivale a trecut de formația locală Dynamic Belgrad, proaspăt promovată în Superliga Serbiei, cu scorul de 68-60. Marcatorii echipei piteștene au fost următorii: Pavel Marinov - 15 puncte, Tomislav Gabric - 13 puncte, Vincent Hunter - 12 puncte, Ghiţă Balmuş - 12 puncte, Aleksandar Mladenovic - 7 puncte, Bogdan Stăncuţ - 5 puncte, Alin Zaharie - 4 puncte.

În ultimul joc disputat la Belgrad, BCM U Pitești a trecut naționala Bahrainului cu scorul de 72-66. Tomislav Gabric a fost cel mai jucător al partidei cu 24 de puncte și 8 recuperări. Alin Zaharie a terminat cu 11 puncte, 4 recuperări și 3 pase decisive, iar Vincent a înregistrat un double-doubel 10 puncte și 11 recuperări. Au mai punctat: Bogdan Stăncuț 8 puncte, Pavel Marinov 7, Aleksandar Mladenovic 7, Mihai Căprărescu 3 și Ghiță Balmuș 2.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe canguru :

    poz1
    Sunt curios ce aduce Sapera la pozitia 1, de acest transfer cred ca depinde cat de tare va fi nuca BCMU sezonul acesta.
    In rest, imi pare un lot ok pana acum.

    cu 7 ani în urmă (22.08.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!