Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Biletele pentru primele două jocuri ale finalei LNBM se pun astăzi în vânzare

Radu Bărăian

Radu Bărăian
16.05.2017

U-Banca Transilvania Cluj, gazda primelor două meciuri din finala Ligii Naționale, va pune astăzi în vânzare biletele pentru primele confruntări ale seriei cu Steaua CSM EximBank București

În primă instanță, tichetele de acces la ambele meciuri se vor putea achiziționa marți, 16 mai, online, începând cu ora 16:00 pe site-ul biletmaster.ro. Ulterior, joi, 18 mai, biletele pot fi achiziționate de la casieria Sălii Sporturilor „Horia Demian”, între orele 15:00 și 19:00. Prețul unui tichet este de 20 de lei, elevii și studenții având 50% reducere, însă doar la casa de bilete, nu și online. 

Programul meciurilor 1 și 2 din finala LNBM: 

Meciul 1 - U-BT Cluj vs. Steaua CSM / Vineri, 19 mai, ora 19:45 / DigiSport 

Meciul 2 - U-BT Cluj vs. Steaua CSM / Dumincă, 21 mai, ora 19:00 / DigiSport

*Foto: Manases Sandor (u-bt.ro)

casieria Sălii Sporturilor ”Horia Demian”
Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!