Stiri Cupa României Feminin

Biljana Pesovic: „Nu trebuie să desconsiderăm adversarul”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
27.02.2019

Olimpia CSU Brașov dispută astăzi, de la ora 18:00, prima manșă din sferturile Cupei României la Baschet Feminin, pe terenul celor de la ACS KSE Târgu Secuiesc. Căpitanul brașovencelor, Biljana Pesovic, crede că echipa sa a avut noroc la tragerea la sorți, dar mai are de lucrat la relațiile de joc după ce în ultima lună au fost două plecări și două veniri.

Cele două formații fac parte din grupe valorice diferite în campionat. Olimpia CSU Brașov este pe locul 4 în prima grupă valorică, în timp ce covăsnencele sunt pe 3 în a doua grupă. Echipa de sub Tâmpa a intrat în turul secund ca „lucky-loser” și a avut parte de o tragere la sorți favorabilă.

„Cred că am fost echipa norocoasă care am nimerit în duel cu un adversar din grupa a doua valorică. Asta nu înseamnă că trebuie să desconsiderăm adversarul, cu atât mai mult cu cât relațiile noastre de joc nu sunt încă la nivelul la care ne dorim. Scopul nostru este să câștigăm cele două meciuri și calificarea în Final 4, dar și să lucrăm la aspectele la care trebuie lucrat, legat de jocul nostru”, ne-a declarat Biljana Pesovic.

Sârboaica a fost cea mai bună marcatoare a Olimpiei CSU Brașov în ambele meciuri din primul tur, cu FCC ICIM Arad. Aceasta a jucat 40 de minute în amândouă partidele. Prima manșă a încheiat-o cu 17 puncte, 4 recuperări, 6 pase decisive și 3 intercepții pentru +21 eficiență. În retur a terminat în double-double cu 22 de puncte și 11 recuperări, plus 5 pase decisive, cu +26 indice al eficienței.

Formația brașoveană are în componență patru straniere, în timp ce la ACS KSE Târgu Secuiesc este doar una, coșghetera competiției după primul tur, Kayla Mobley. Prima manșă a acestui sfert de finală se dispută astăzi, de la ora 18:00, la Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc, iar returul va fi peste o săptămână.

*foto: Dan Potor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!