Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bill Amis : „Vom întâlni o echipă puternică, bine sudată, formată din jucători foarte valoroşi”

Alin Dobre

Alin Dobre
25.10.2014

Steaua, echipă ce se află la primul meci de pe teren propriu din acest sezon (în campionat), ocupă poziția a 6-a a clasamentului cu 4 puncte acumulate.Bucureștenii au reușit să câștige ambele partide disputate în deplasare.Ei au trecut cu scorul de 85-75 de BC Timișoara și  99-70 de CS Universitatea Cluj.

De cealaltă parte, Asesoft Ploiești ,de asemenea neînvinsă, se află pe primul loc în Liga Națională de Baschet.Ei au câștigat partidele cu U BT Cluj (80-69), CSM Oradea ( 90-73) și Atlasib Sibiu (91-71). Ploieștenii se află pe primul loc și în Grupa E a Eurocup unde au 2 victorii din tot atâtea meciuri.Volvograd (81-75) și Lietuvos Rytas (103-83) au fost adversarii de până acum ai Aseoft-ului.

Bill Amis,jucătorul Stelei, este optimist, chiar dacă recunoaște că meciul împotriva Ploieștiului va fi unul foarte dificil.

"Sâmbătă va fi un meci greu, al orgoliilor şi cu multă încărcătură emoţională pentru suporterii ambelor echipe. Vrem să învingem, iar pentru asta avem nevoie de curaj, ambiţie, seriozitate şi concentrare, mai ales că vom juca acasă. Vom întâlni o echipă puternică, bine sudată, formată din jucători foarte valoroşi", a spus el pentru site-ul prosport.ro

Bill Amis are o medie de peste 23 de minute jucate, 15.5 puncte, 6.5 recuperări și 2 assist-uri pe meci .

Partida cu Asesoft va avea loc la Areana „Mihai Viteazul” din capitală, în această seară de la ora 20:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!