Stiri Vulturi

Bobe Nicolescu: „Au fost mai fizici ca noi, de aici și numărul mare de recuperări ofensive”

Mara Mihăilescu

Mara Mihăilescu
27.02.2018

 bobe nicolescu

România a pierdut în etapa a patra a preliminariilor Mondialului din 2019, scor 101-50, pe teren propriu, în fața Italiei. 

Bobe Nicolescu, unul dintre tinerii componenți ai echipei naționale a României, a participat la conferința ce a urmat după meci alături de selecționerul Zare Markovski. Acesta a pus diferența mare de scor pe avantajul taliei pe care l-au avut adversarii:

“Ne aflăm în fața unei înfrângeri foarte dure pentru noi. Cred că motivul este că au început meciul mult mai fizic și au fost mai focusati pe planul tehnic. Noi nu am fost la fel de concentrați, am ratat câteva rotații la început și asta a fost cauza procentajelor foarte ridicate ale italienilor la aruncări. De asemenea, cum am mai spus, au fost mai fizici la început, din aceeași cauza și numărul mare de recuperări pe care le-am cedat sub panoul nostru.”

Întrebat cum ar caracteriza rezultatele echipei noastre după trecerea de jumătatea campaniei de calificare, acesta a declarat:

“Eu zic că până acum am reușit niște rezultate bune, niște rezultate, cred eu, nu atât de surprinzătoare, care se datorează muncii pe care am depus-o atât noi în ultimii ani, dar mai ales la lotul național, alături de noul antrenor. Sunt niște rezultate care ne dau speranțe pentru viitor, pentru că eu cred că s-a văzut că putem juca un baschet bun cu care putem pune probleme oricui.”

Jucătorul “Vulturilor” a fost autorul a 2 puncte, 5 recuperări și o intercepție contra Italiei.

*foto: fiba.basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca studentU :

    :))))))))))))))))))))
    "pentru că eu cred că s-a văzut că putem juca un baschet bun cu care putem pune probleme oricui"

    mare fotbalist bobe asta. cu i poti pune prietene probleme? :))) la 90% dintre nationalele de baschet din lumea asta iti spun eu ca nu poti.

    cu 6 ani în urmă (27.02.2018)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine:

      .....
      .....la fel de mare fotbalist, pe cat de mare suporter si cunoscator de baschet esti tu. Daca acest interviu era semnat de un jucator de la Cluj....alta era interpretarea.Si apoi ce crezi ca putea spune copilul? Aici este vorba despre munca lor, despre dorinta lor de a merge mai departe. Nu i usor sa iesi din teren cu asa presiune pe umeri cum au iesit ei aseara!! ;Este important sa si doreasca sa munceasca si mai mult sa ajunga in lumea buna. Din pacate sunt foarte multi care gandesc ca tine, nestiind ce munca implica performanta. Tinerii acestia au nevoie de sustinere nu de caterinca unora ca tine.

      cu 6 ani în urmă (27.02.2018)
    • U BT Cluj-Napoca studentU:

      bine ca sunt
      si de al de tine, nu?
      Kuti aseara in prima jumatate a meciului a vb mai mult cu arbitrii decat cu coechipierii iar bobe a fost apatic cam tot meciul. Ori n a vrut ori n a putut mai mult...mi s a cam acrit de pozitii din astea politically correct. Jucatorii muncitori si caracterele puternice nu se uita nici la critica mea nici la sprijinul tau. Isi vad de treaba si isi construiesc cariera indiferent de unul sau altul. In plus,fyi, aseara in sala am aplaudat pe tot parcursul meciului pana la final, indiferent de scor. Aia cred ca e mai relevant decat un mesaj pe un blog. In final, nu, critica sau caterinca mea nu are nici o legatura cu echipa de club. La fel de slabut mi s a parut si Kuti aseara.
      Toata treaba stii care este? Copii astia, the millenials, sa nu creasca cu ideea ca daca au ajuns acolo sunt niste jucatori grozavi. Au ajuns acolo fiind selectati dintr o masa de jucatori romani putini si f slabi si au ajuns pt ca sa creasca, li se da credit ca sa si imbunatateasca jocul. Aseara dupanun fault anti sportiv facut destul de stupid si inoportun, Bobe in loc sa puna capul in pamant facea fete fete la colegi banca, ceva de genul, ce sa fac, era musai, n am avut de ales, am luat decizia corecta. Ei, uite, cel putin eu, un suporter de baschet, cred ca nu ai luat decizia corecta si ca nu ai avut atitudinea corecta la faza respectiva, cel putin.

      cu 6 ani în urmă (27.02.2018)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Dodor :

    echipa
    Romania nu a jucat in echipa ca in meciul impotriva Croatiei, jucatorii fiind individualisti, exceptie facand Emi,care daca ar fi beneficiat de pasele colegilor, poate soarta meciului ar fi fost alta. Chiar daca in meciul impotriva Croatiei a fost MVP-ul Romaniei, poate chiar al meciului, nu a inceput in primii 5 ?!?. Italienii ne-au dominat din primele minute si nu am mai putut sa-i oprim. Foarte multe greseli,dar este laudabil ca foloseste jucatori tineri! HAI ROMANIA !!! Poate dusul rece o sa-i motiveze.

    cu 6 ani în urmă (27.02.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!