Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bobe Nicolescu, ultimul pe lista accidentărilor la CSM CSU Oradea

Eduard Popa

Eduard Popa
13.10.2018

bobe nicolescu accidentare

Campioana CSM CSU Oradea continuă seria incredibilă de ghinioane cu o nouă accidentare. După Bogdan Țibîrnă, Sean Denison și Sean Barnette (ultimul fiind nevoit să își rezilieze înțelegerea cu Oradea), bihorenii vor juca acum o lungă perioadă de timp și fără Bobe Nicolescu, care s-a accidentat.

Vestea a fost anunțată chiar de către baschetbalist pe rețelele de socializare. Tânărul sportiv care la ultima acțiune a fost căpitanul naționalei României a postat pe contul personal de instagram o poză cu două cârje, însoțită de mesajul „Deja vă urăsc”.

bobe nicolescu accidentare

Potrivit informațiilor totalbaschet, Bobe Nicolescu a suferit o fractură la metatarsiene. Perioada de recuperare după o astfel de accidentare este de cel puțin o lună. Locul său în rotației Oradiei în ceea ce privește jucătorul U23 urmează să fie luat fie de Tudor Fometescu, fie de Edward Petrescu.

Bobe Nicolescu a ajuns la CSM CSU Oradea în 2015, la numai 18 ani. Este de două ori câștigător al titlului, în 2016 și 2018, a jucat în 65 de meciuri înainte de instituirea Regulii U23 și are în total 108 partide jucate în Liga Națională. În stagiunea precedentă el a jucat în 42 de meciuri, cu medii de 6 puncte, 2,5 recuperări, 0,9 pase decisive și procentaje de 54% de la 2 puncte, 39% de la 3 puncte și 85% de la libere. El a apucat să debuteze în acet sezon în partida jucată contra celor de la SCM Timișoara, în care a jucat 23 de minute și a strâns 5 puncte și 3 recuperări.

De asemenea, Bobe Nicolescu a câștigat Europeanul U21 divizia B în 2017, a jucat la EuroBasket 2017 dar și în preliminariile pentru Cupa Mondială din 2019, fiind căpitan al României în prima partidă din precalificările pentru Eurobasket 2021.

*foto: instagram/Roby Boros

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Pfou... nasol
    Get well soon Bobe!

    cu 5 ani în urmă (13.10.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe caranfilrevine :

    Nu e bine.....
    ..amu, depinde si cat de grav si mai ales unde este localizata fractura. Sper sa fie acea forma intalnita des la sportivi, care nu necesta gipsare.Asta i ar permite sa inceapa in 20 de zile recuperarea, dar....poate aflam noutati de la club! Oricum ar fi este o pierdere pentru Oradea si pentru nationala!



    cu 5 ani în urmă (13.10.2018) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe martax :

    Mare semn de întrebare
    Multe accidentari grave la Oradea in ultimele sezoane. Tibarna, Gutoaia, Markovic, Barnette, Zeno si acum Bobe. Nu cred ca sunt întâmplătoare aceste accidentari.

    cu 5 ani în urmă (13.10.2018) Raspunde
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Bobe
    Sanatate maxima!

    cu 5 ani în urmă (13.10.2018) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!