Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Țîbîrnă:„În baschet s-au mai văzut și surprize, însă cred că suntem favoriți”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
22.09.2015

CSM-U Oradea a înregistrat o victorie destul de categorică la Mediaș în fața lui Gaz Metan, nu neaprat prin prisma scorului ci prin desfășurarea ostilitățiilor de pe parchetul Sălii Sporturilor. Formația bihoreană s-a impus cu scorul de 86-73.

La final partidei, Bogdan Țîbîrnă a oferit o declarație pentru site-ul nostru. Pivotul echipei naționale a vorbit despre prima partidă oficială disputată în acest sezon competițional:

„O victorie destul de clară, dar cred că trebuia să câștigăm la o diferență mai mare, am fost și la 25 de puncte diferență. Ne-am relaxat pe final însă sperăm ca asta să nu se mai întâmple în retur și să câștigăm și atunci.”

Sportivul în vârstă de 24 de ani a evidențiat lucrurile care făcut diferența între cele două combatante:

„Când am fost agresivi în apărare și am alergat, cred că atunci le-am pus multe probleme, însă am avut și momente mai proaste când nu am fost atât de agresivi și atunci s-a văzut. Este totuși abia începutul sezonului și sper să progresăm de la meci la meci.”

Întrebat dacă calificarea este jucată, Bogdan Țîbîrnă consideră că CSM-U Oradea a luat o opțiune importantă însă lasă loc și de surprize:

„E doar prima repriză cum se spune, doar primul meci. Mai avem și meciul doi, în baschet s-au mai văzut și surprize așa că nu putem ști ce se va întâmpla, însă cred că suntem favoriți.”

În final, pivotul lui CSM-U Oradea a declarat că obiectivul în Cupa României este la fel de important ca și în campionat:

„Este foarte importantă, la fel ca și campionatul. Ne dorim să câștigăm fiecare trofeu pus în joc și abordăm și cupa și campionatul cu aceiași seriozitate.”

foto: Roby Boros

6 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    bigghita
    unde esti baiatule,sa citesti despre Bogdan,ultima data erai foarte nemultumit de el si incantat de altii.sper ca ti-a placut astazi.)))

    cu 8 ani în urmă (22.09.2015)
    • CSM CSU Oradea Big Ghitza:

      ...
      nu o sa ma cobor la nivel tau: "unde esti baiatule"... hmm...
      In legatura cu Bogdan ma bucur enorm ca oricare sustinator al echipei... iar daca re-citesti ce am scris despre el nu o sa gasesti nimic rau... orice critica daca o iei cum trebuie devine un lucru pozitiv! Iar faptul ca eram nemultumit de Bogdan este pt. ca mi-am pus mari sperante in el pt. sezonul acesta! Sa te menajezi in amicale sa fii in forma la oficiale mi se pare neprofesionist.. atunci ce sens mai au amicalele? Foarte bine ca a inceput cu dreptul, poate sa ii dea incredere pe viitor, avem mare nevoie de un Bogdan in forma!! O zi buna sa ai suportere.

      cu 8 ani în urmă (23.09.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Nu de altceva,
    dar unii jucatori rup inima targului in amicale,obosesc cred.))) apoi fac pauze in campionat.

    cu 8 ani în urmă (22.09.2015) Raspunde
  • CSM CSU Oradea suporter oradean :

    Bravo BOGHI!
    BAFTA PE MAI DEPARTE,SI NU SUNT DE ACORD NICI CU un mOLDOVEAN CARE DOREA SA TE URECHEASCA SUPORTERII.i

    cu 8 ani în urmă (22.09.2015)
    • CS Politehnica Iași un moldovean:

      urecheala
      Niciodata nu am solicitat asa ceva dar, adevaratii suporteri pot contribui , prin metode variate la dezvoltarea tinerilor sportivi. Sunt sigur ca ati inteles demersul meu.

      cu 8 ani în urmă (23.09.2015)
    Raspunde
  • CSM CSU Oradea Tomy :

    Bravo CSM...
    Salutare. Datorita faptului ca nu am vazut meciul si nici livescore-ul de pe frbaschet nu a functionat, deci nu puteam urmari "play by play", putem doar sa opinam pe marginea statisticii, cronicii si declaratiilor. Ma bucura enorm ca Bogdan a prins un meci bun si a terminat in double-double, insa sa nu uitam ca e doar un singur meci in compania unei combatante considerata mai putin pregatita. Bogdan mai are de confirmat si trebuie sa dea dovada de consistenta si cred ca el stie foarte bine acest lucru. Sper sa fie in continuare curajos si tare pe picioare.

    Ma bucura 3 aspecte in mod deosebit:
    1. Toti jucatorii au intrat pe parchet si toti au marcat
    2. Am avut momente in care eram cu 3 sau 4 romani pe parchet asa cum reiese din cronica. Nu stiu cate echipe isi mai permit asa ceva. Se pare ca la capitolul romani stam bine.
    3. Am avut cativa suporteri care au facut deplasarea chiar daca meciul a avut loc in cursul saptamanii. Este un semn bun.

    Nu ramane decat sa ne bucuram de acest rezultat, insa mai important e sa ne concetram pe retur. 13 puncte nu sunt imposibil de recuperat, mai ales daca intram pe parchet crezandu-ne deja calificati. Deci atentie mare si mult curaj! Hai CSM!

    cu 8 ani în urmă (23.09.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!