Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țîbîrnă: „Obiectivul nostru e victoria, nu contează care din noi marchează mai mult”

Eduard Popa

Eduard Popa
28.04.2018

tibirna steaua oradea

CSM CSU Oradea a trecut de CSM Steaua București, scor 72-62, în ultimul meci din Top 6 al LNBM, desfăurat în deplasare în Capitală.

Cel mai bun om al partidei pentru bihoreni a fost Bogdan Țîbîrnă. Pivotul a venit de pe banca orădenilor și a reușit să înscrie 17 puncte, cu 5 recuperări în puțin peste 15 minute!

Într-o declarație pentru totalbaschet.ro, „Țibi” s-a arătat încântat de prestația echipei sale pe parchetul Stelei:

„Amândouă echipele am început mai timorat, au fost foarte puține puncte marcate. Mă bucur însă că ne-am impus pe final și nu am avut emoții. Ne-am dorit victoria, astăzi s-a întâmplat să înscriu eu mai multe puncte, dar nu contează care din noi reușește să înscrie cel mai mult, obiectivul nostru la fiecare meci este să câștigăm. Acum urmează duelul din playoff cu Pitești, o echipă pe care am bătut-o în fiecare meci în campionat. Dar playoff-ul este cu totul alt campionat și tot ce este posibil. Sperăm însă să ne materializăm avantajul terenulu propriu”.

După acest meci CSM CSU Oradea a terminat pe locul trei sezonul regulat.

*foto: Roby Boros/ facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!