Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țibîrnă și-a prelungit contractul cu CSM-U Oradea

Radu Bărăian

Radu Bărăian
02.12.2014

Pivotul Bogdan Țibîrnă continuă în echipamentul vicecampioanei CSM-U Oradea, după ce site-ul oficial al clubului bihorean a anunțat că baschetbalistul și-a prelungit contractul cu roș-albaștri până la încheierea sezonului competițional 2016-2017

Țibîrnă, în vârstă de 23 de ani, se află în acest moment în program de recuperare după operația suferită la ligamentele încrucișate ale genunchiului. Acesta s-a accidentat în confruntarea cu CSU Asesoft Ploiești, meci din cadrul etapei secunde a sezonului curent din Liga Națională de Baschet Masculin. Cu toate acestea, conducerea CSM-U Oradea i-a propus lui Bogdan continuarea colaborării, jucătorul a acceptat, iar cele două părți au parafat o înțelegere care va intra în vigoare din vara anului următor, atunci când actualul contract se va încheia, după cum scrie csmoradea.ro. 

Bogdan Țibîrnă a ajuns la Oradea în ianuarie 2012, ajungând acum astfel la cel de-al treliea contract pe care îl semnează cu bihorenii. Referitor la accidentarea de la genunchi, intervenția chirurgicală a fost un succes, iar perioada standard de absență în astfel de cazuri este de șase luni, însă procesul de recuperare poate să difere de la un caz la altul. 

Potrivit statisticii oferite de site-ul TotalBaschet, din sezonul 2008-2009 și până în prezent, Țibîrnă are la activ 150 de meciuri în campionatul intern, timp în care a totalizat 959 de puncte, 518 recuperări, 67 de pase decisive, 49 intercepții, 114 capace, 161 posesii pierdute, 1.162 unități la eficiență, toate în peste 2.380 de minute jucate.

VIDEO. Accidentarea lui Bogdan Țibîrnă din meciul cu CSU Asesoft Ploiești

 

*Foto: Răzvan Păsărică (sport pictures.eu)

*Video: DigiSport

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!