Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Țibîrnă: „Am nevoie să iau parte la cât mai multe meciuri pentru a-mi recăpăta încrederea”

Valentin Todea

Valentin Todea
06.08.2015

După ce a suferit o accidentare serioasă în luna octombrie a anului trecut, Bogdan Țibîrnă, componentul formației CSM-U Oradea, se pregătește de noul sezon alături de colegii săi. Cu ocazia reunirii echipei, acesta a oferit câteva declarații pentru site-ul oficial al grupării bihorene, csmoradea.ro.

Sportivul a vorbit despre accidentarea suferită și perioada de după aceasta:

„În momentul accidentării am simțit o pocnitură. M-am speriat foarte tare. De fapt a fost mai mult sperietura decât durerea în acele momente. Am realizat că este foarte grav ce mi s-a întâmplat în momentul în care am încercat să pun piciorul în pământ și să calc pe el. Mi-am dat seama că nu pot să fac acest lucru. Apoi, analizele medicale au confirmat gravitatea accidentării. A fost o perioadă foarte grea. Sper să nu mai am parte de astfel de întâmplări. Am primit o mulțime de mesaje de sprijin și de încurajare, care mi-au fost de mare ajutor și țin să mulțumesc fiecărui om care s-a gândit la mine în acea perioadă.”

Referitor la ceea ce trebuie să se întâmple în următoarea perioadă pentru a-și recăpăta forma, Țibîrnă a declarat:

“Probabil am nevoie să joc și să iau parte la cât mai multe meciuri pentru ca să-mi recapăt încrederea în propriile abilități. Pe finalul sezonului trecut cred că m-am descurcat destul de bine, dar nu eram la 100% din punct de vedere fizic. Acum, până la începutul noului sezon, sper să ajung acolo.”

Baschetbalistul consideră că prima parte a pregătirii pentru următoarea stagiune este grea, dar spune că el și colegii săi sunt conștienți că de această perioadă depinde întregul lor sezon ca jucători. Despre noii săi coechipieri, acesta a spus următoarele:

“Îi cunosc destul de bine. Cu Will Franklin am jucat deja. Pe Sean Barnette l-am întâlnit ca adversar, cu Andrei Mandache mă știu de la lotul național și am mai jucat cu el la Steaua, ca de altfel și cu Uros Lucic. Sunt colegi noi cu ghilimele.”

2 comentarii la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    Bravo Bogdane!
    Pentru taria de caracter si puterea de a trece peste accidentare!!! Sa stii ca suporterii oradeni isi pun mari sperante in tine!!! NU putem sa spunem ca devii oradean "pe sezon ce trece" si speram sa devii un jucator emblematic pentru ORADEA, sa ramai in istoria echipei!!! Multumim si succes pe mai departe in noul sezon!!! Hai CSM ORADEA!!!

    cu 8 ani în urmă (07.08.2015)
    • CSM CSU Oradea rexdecebal:

      erata
      nu putem sa nu spunem ca NU devii oradean

      cu 8 ani în urmă (07.08.2015)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!