Stiri Cupa României Feminin

Bogdan Bulj: „A trebuit să mutăm toate jucătoarele de pe poziție. Am jucat cu 4 jucătoare mici. Nu se așteptau”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
01.10.2017

Bogdan Bulj

Returul dintre FCC ICIM Arad și CS SCM Timișoara a fost unul tensionat și a durat aproximativ o oră și 45 de minute. Gazdele s-au impus cu 59-57, suficient pentru a merge la turneul final din postura de „lucky-loser”. Au fost multe greșeli de ambele părți, cu peste 40 de mingi pierdute.

„A fost un meci greu, așa cum ne-am așteptat. Nu a fost plăcut de privit. Poate jucătoarele nu au fost la cel mai bun nivel, toată lumea din acest joc, jucătorii și arbitrii. Au fost multe greșeli. Am pierdut ușor avansul de 10 puncte. Nu am putut să jucăm așa cum o facem. A trebuit să mutăm toate jucătoarele de pe poziție. De asta am pierdut aceste 10 puncte. La final norocul a fost de partea noastră pentru că am luptat”, a declarat antrenorul echipei arădene, Bogdan Bulj.

Arădencele au trecut într-o formulă cu 4 oameni mici și au condus cu zece lungimi la jumătatea sfertului patru, dar oaspetele au revenit și au preluat conducerea după 12 puncte la rând. Montgomery a întors rezultatul cu un coș de 3 plus o liberă suplimentară, cu 7 secunde până la final, iar oaspetele au ratat ultimul atac.

„Diferența a fost când ne-am schimbat total jocul. Am jucat cu 4 jucătoare mici, ceea ce nu se așteptau. Acolo am luat diferența de 10 puncte, dar nu am putut să o păstrăm pentru că nu jucăm așa de obicei. E vizibil că avem nevoie mai multe meciuri. E al 4-lea nostru joc. Avem nevoie de mult timp și răbdare pentru meciurile următoare. Recuperarea este cheia acum pentru următoarea partidă. Vom fi pregătiți”.

Conform regulamentului primul criteriu de departajare pentru „lucky loser” era coeficientul total victorii/total jocuri. FCC ICIM avea nevoie de victorie în meciul retur cu SCM pentru a spera la calificare, mai ales că nu se știau rezultatele de la celelalte dueluri strânse unde nu a mers statistica live. Echipa arădeană și Universitatea Cluj au mers mai departe ca „lucky loser”, cu CSU Alba Iulia eliminată la coșaveraj. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!