Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Am speranța că ne vom lupta până la capăt în condițiile dificile financiare”

Valentin Todea

Valentin Todea
06.01.2016

Formația de pe Bega a repurtat cel de-al cincilea succes stagional în disputa cu Rapid București, scor 69-38. În urma acestei partide, antrenorul bănățencelor, Bogdan Bulj, a declarat următoarele despre întâlnirea din Sala „Constantin Jude”, fiind citat de sporttim.ro:

„Arată ca o victorie ușoară. Se vede că am fost în pauză. Am ieșit din ritmul obișnuit de antrenamente și meciuri. Am rămas fără 3 jucătoare, avem 2 jucătoare noi. Una a jucat astăzi, Renata. E nevoie de puțin timp dar am încredere că va fi bine. Totul este destul de greu, e nevoie de timp, dar nu este timp.”

Referitor la situația echipei sale, tehnicianul sârb a declarat:

„O să încercăm din mers să ne adunăm și să ne coagulăm pentru că se joacă din 3 în 3 zile practic. Am speranța că ne vom lupta până la capăt în condițiile dificile, mă refer la partea financiară, până la capăt, până la ultimul meci. Îmi felicit fetele pentru jocul de astăzi și pentru victorie. Le mulțumesc celor care au rămas alături de echipă în condițiile grele care sunt.”

Acesta a vorbit și despre următorul adversar de pe teren propriu, Univ. Goldiș ICIM Arad, echipă care și-a schimbat majoritatea jucătoarelor din cauza dificultăților financiare:

„Este o situație grea. Problema de finanțare este în toate domeniile sportului românesc. Au plecat străinele plus două românce și au rămas numai cu cele de la echipa a doua. Este o echipă cu tradiție, au titluri de campioane, nu e ușor. Le doresc succes lor și tuturor echipelor care își desfășoară campionatul în condițiile astea grele.”

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!