Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Cred că Brașovul este sub presiune pentru că joacă acasă. Au terminat pe 3, au ambiții mari”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
23.03.2018

Una dintre cele mai echilibrate serii din sferturile campionatului se anunță cea dintre Olimpia CSU Brașov și FCC ICIM Arad, echipele de pe 3 și 6. Antrenorul arădencelor, Bogdan Bulj, crede că detaliile pot face diferența, dar și banca formației sale.

„Cred că suntem într-o situație bună după pauză și turneul de la Oradea. Au fost meciuri bune pentru noi, după multe antrenamente. Ne-au lipsit jocurile. Ne așteptăm la meciuri foarte puternice cu Olimpia CSU. Trebuie să jucăm tare. Detaliile pot să facă diferența. Cred că Brașovul este sub presiune pentru că joacă acasă. Au terminat pe 3, au ambiții mari. Vom face tot posibilul pentru a câștiga. Șansa noastră este în lot, mai multe jucătoare pe bancă”, a declarat Bogdan Bulj.

Primul meci al seriei dintre Olimpia CSU Brașov și FCC ICIM Arad se joacă astăzi, de la ora 18, la sala D.P. Colibași.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!