Mvp-ul etapei
Borislava Hristova
Borislava Hristova
Minute 28:38
Puncte 22
Pase decisive 5
Recuperari 9
Eficienta 34
Vezi profilul jucatorului
Linkuri rapide
Stiri Liga Natională de Baschet Feminin

Bogdan Bulj: „Sper ca jucătoarele să se adapteze rapid la cerințele mele”

Valentin Todea

Valentin Todea
16.01.2017

Așa cum site-ul nostru anunța în urmă cu o săptămână, noul antrenor principal al formației arădene este Bogdan Bulj. Tehnicianul din Serbia a fost confirmat astăzi de site-ul oficial al grupării arădene, pentru care a declarat următoarele:

„Nu am stat să mă gândesc de două ori în a accepta propunerea de a prelua banca tehnică a unei echipe cu o foarte bogată tradiție în baschetul feminin și cu o organizare bună. Filozofia mea ca și antrenor presupune un baschet modern cu multă tranziție. O apărare foarte puternică, care să ducă la contraatacuri rapide și cu o bună organizare în atac. Pentru mine este un lucru benefic că am jucătoarea din Serbia în echipă, din mai multe puncte de vedere, dar le știu bine și pe celelalte. Sper să se adapteze rapid la cerințele mele.”

*Foto: fiba.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!