Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „A fost un meci în care nu am avut prea multe speranțe din momentul care a început”

Dan Oancia

Dan Oancia
18.01.2015

BC Timba Timișoara nu și-a mai continuat evoluția bună prestată în partidă din etapa trecută din Trivale, contra celor de la BCM U Pitești. „Urșii” au pierdut cu 90-75 duelul timișorean din LNBM, după o partidă în care au fost conduși integral, cap coadă.

Dezarmați și de plecarea în ultimul moment a lui Hall, care a fost nevoit să plece în SUA din pricina unor probleme familiale, băieții lui Bogdan Murărescu au fost resemnați cu înfrângerea. „A fost un meci în care nu am avut prea multe speranțe din momentul în care a început. Nu prea am jucat nimic, ăsta e adevărul. Am întâlnit o echipă foarte bună, care ne-a administrat o înfrângere foarte clară, trebuie să-i felicităm. Nu știu dacă puteam mai mult în situația în care am fost, oboseala meciurilor, am jucat și în Cupă, e al patrulea joc în 12 zile, nu am avut nici formulă completă, un fundaș clasic nu am avut și ne-a îngreunat jocul. În apărare am jucat foarte slab, am făcut foarte multe greșeli. Nu am avut timp să pregătim așa bine jocul. BC Timișoara a meritat să câștige, a jucat mult mai bine. Meciul a fost de nota 7. Nu a fost foarte aprig disputat, ei au condus tot jocul”, a declarat Bogdan Murărescu.

BC Timba Timișoara va susține următorul meci în deplasare, la Universitatea Cluj-Napoca.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Odiseu :

    Punct şi de la capăt
    Orice partidă trebuie tratată cu maximă responsabilitate şi jucătorii trebuie motivaţi pentru acest lucru.Pentru mine nu faptul că a-ţi pierdut conteză,ci felul în care a-ţi pierdut.
    Sala arhiplină aştepta de la voi cu totul altceva(având în vedere ultimele meciuri jucate de voi la mare luptă).Trebuia să aveţi în vedere şi acest lucru mai ales că în sală erau suporteri destui pentru ambele echipe.
    Un antrenor trebuie să scoată maximul posibil de la jucătorii pe care îi are în acel moment,iar eu am văzut că dl,Murărescu a uitat de jucători de bază- ţinîndu-i pe bancă mai tot meciul.Nu spun că se putea câştiga meciul-mai ales că BC-Tm nici nu a apăsat la maxim pedala de acceleraţie,spun doar ca harul şi inspiraţia de moment să-l însoţească pe dl.antrenor Murărescu în orice meci.
    El, antrenorul, este acela care imprimă echipei forţa şi încrederea în ea din primul pînă în ultimul minut de joc.
    Doresc să văd în continuare o TIMBA bătăioasa,lucru ce cu siguranţă va atrage spectatorii la sală şi ne va face să fim mîndri de echipă.
    Felicitări lui Miatovici; văd în el un exemplu pentru ceilelţi coechiperi şi ca om şi ca jucător Mult succes în continuare.

    cu 9 ani în urmă (19.01.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!