Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Avem atuurile noastre în fața fiecărui adversar”

Dan Oancia

Dan Oancia
07.11.2014

BC Timba va încerca mâine, de la ora 18, în partida care va avea loc în sala „Constantin Jude”, să profite de începutul slab de campionat al celor de la CSM Oradea și să obțină prima victorie în fața acestora. Atât „urșii”, cât și bihorenii au rămas cu o singură victorie după primele cinci etape scurse din Liga Națională de Baschet Masculin, cea împotriva Universității Cluj.

Antrenorul celor de la BC Timba Timișoara, Bogdan Murărescu, vede partea plină a paharului înaintea jocului cu Oradea și este încrezător în șansele pe care echipa sa le are. Noi ne-am propus să câștigăm fiecare meci. Întâlnim o echipă puternică, dar toate sunt așa în acest campionat. Noi avem atuurile noastre în fața oricărui adversar. Am reușit să ne și antrenăm în efectiv complet de marți și acest lucru ne-a ajutat din punctul de vedere al calității antrenamentelor cel puțin, sperăm să fim apți fizic pentru jocul de mâine. Întâlnim o echipă foarte bună chiar dacă au început puțin ezitant acest campionat, au jucători puternici, valoroși. Au un joc de tranziție foarte bun, pe care noi trebuie să-l oprim”, a declarat Murărescu, conform sport9.ro.

După ce site-ul nostru a anunțat transferul americanului Marcus Neal, antrenorul celor de la Timba a ținut să lămurească situația acestuia. Noi nu am avut nicio poziție oficială, au apărut tot felul de povești. A fost un jucător care era în trecere pe aici, era în Bosnia parcă, și și-a manifestat dorința să-l vedem. L-am văzut. El era un jucător bun dar noi căutăm altceva, asta a fost, nu e nicio problemă. Avem variante bineînțeles, nu vrem să ne grăbim. O să vină când vom fi convinși 100% că el e cel care poate să facă un anumit lucru. Altfel, poate să strice mai mult decât să ajute. Avem o echipă bună cu jucători buni, dar ne lipstește acel ceva ce trebuie adus de acel jucător. Noi am dominat în toate meciurile la recuperări, nici la procentaje nu am stat rău, am avut mari probleme la pierderea meciurilor. Acest aspect, al siguranței mingii, ne interesează la noul jucător”, a conchis Bogdan Murărescu.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!