Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Cred că e cel mai important meci, trebuie să-l câștigăm”

Dan Oancia

Dan Oancia
19.12.2014

BC Timba Timișoara va juca astăzi în fieful celor de la Gaz Metan Mediaș, echipa care a reușit în etapa trecută să producă o surpriză, învingând-o pe Steaua București în deplasare. Lucrurile nu stau atât de bine și în tabăra bănățenilor, care deși au condus pe tot parcursul ultimului meci disputat în campionat, au cedat în final în fața celor de la BC Mureș Târgu Mureș.

Bogdan Murărescu, antrenorul timișorenilor, vede această partidă ca pe una capitală. ”Cred că e cel mai important meci. Trebuie să-l câștigăm. Am scăpat printre degete alt meci important pentru noi, dar cred că am jucat bine pe toată durata sa. Am pierdut, acum trebuie să ne refacem moralul și să câștigăm meciul acesta, care e oarecum decisiv pentru noi. Avem mai multe puncte forte, trebuie să le și speculăm. Echipa nu arată rău, dar acest du-te vino și-a lăsat amprenta, dar am jucat constant bine. Nu aveam voie să pierdem cu Tg. Mureș, am fost mai buni la toate capitolele, am pierdut poate pe o lipsă de concentrare. Nu cred că suntem mai slabi decât echipa din Mediaș, e clar că au moral mult mai bun față de noi. Ei au câștigat multe meciuri pe final. E o echipă bună, a făcut o surpriză plăcută. Noi pentru a spera în continuare, trebuie să câștigăm, nu e sfârșitul lumii și dacă s-ar întâmpla să pierdem. Cred că echipa va începe să câștige”, a declarat „Muri”, potrivit sport9.ro.

Gaz Metan Mediaș și BC Timba Timișoara vor juca astăzi, de la ora 18.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!