Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Cred că va fi un meci interesant. Au fost mai multe până acum în acest derby”

Dan Oancia

Dan Oancia
16.01.2015

BC Timișoara și BC Timba Timișoara vor disputa un nou episod al duelului 100% timișorean din Liga Națională de Baschet Masculin.  „Urșii” conduși de pe bancă de Bogdan Murărescu vin după o înfrângere în overtime, la capătul unui joc bun făcut în fieful Piteștiului, în vreme ce pentru „lei” va fi prima partidă oficială din 2015.

„Cred că va fi un meci interesant. Au fost mai multe până acum în acest derby. Cred ca cel din anul 2015 să fie cel mai interesant, rămâne de văzut cum ne vom prezenta la ora jocului. După meciul din Cupă nu a fost o problemă așa mare, după ce am pierdut la zece puncte acasă, nu ne-am strofocat foarte mult în retur. Ne-am concentrat mai mult pe jocul de campionat, pe care eram sigur 100% că o să-l câștigăm încă dinainte să înceapă. Am fost la 20 de secunde de victorie, am pierdut, eu nu pot să înțeleg cum am putut… trebuie să fii campionul prostiei. Ni s-a întâmplat a cincea sau a șasea oară să pierdem în acest sezon pe final. Nu știu dacă jucătorii sunt afectați, că nu ne-am mai întâlnit după joc. Vreau să trecem peste acel meci, eu personal nu am dormit de două zile. Sper să fim fizic în primul rând pregătiți, că am jucat trei meciuri în 12 zile, am avut două deplasări la Pitești și asta poate să ne afecteze puțin”, a declarat Bogdan Murărescu, potrivit sport9.ro

Antrenorul urșilor vede atât părțile pozitive cât și cele negative ale startului de sezon mai rapid decât al adversarilor de la BC Timișoara. „Suntem pregătiți tehnico-tactic, știm ce avem de făcut. Poate suntem avantajați că am jucat anumite meciuri, dar pe de o parte suntem dezavantajați fizic. BC Timișoara a avut timp să pregătească mult mai bine meciul de duminică. Cert e că întâlnim o echipă puternică, cu siguranță se așteaptă să câștige, normal, cred că sunt favoriți ca de obicei. Mă aștept ca toată lumea să-și facă treaba de acolo, de la ei, staff-ul, știu că au un staff puternic și vor fi pregătiți din toate punctele de vedere. Noi vom da tot ce putem să facem meciul cât mai atractiv, asta pot să promit… Sper ca jocul să fie foarte frumos, să nu aibă nicio înfluență exterioară. Sunt convins că BC Timișoara e echipa mai bună, deci nu are nevoie de altceva… trebuie să-și câștige meciul”, a precizat „Muri”.

Chiar dacă vorbea de ucraineanul Glazyrin încă de după „dubla” din Cupa României cu Pitești, sperând să-l recupereze, soarta acestuia este incertă în momentul de față. „Eu zic că vine, dar nu ține de mine, mai mult decât să-mi doresc nu pot să fac… E destul de trist, era unul dintre jucătorii noștri importanți. Am jucat deja trei meciuri fără el și lucrul acesta ne costă, nu ne permiteam”, a conchis Murărescu

BC Timișoara și BC Timba Timișoara se vor întâlni duminică, de la ora 18, în sala „Constantin Jude”.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!