Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: „Diferența s-a făcut peste tot, le-am oprit principalele arme”

Ionuț Greere

Ionuț Greere
24.12.2014

BC Timba Timișoara a învins cu scorul de 99-90 SCM Universitatea Craiova în ultima etapă a turului Ligii Naționale de baschet masculin.

La finalul partidei antrenorul Bogdan Murărescu a recuoscut că a prins o echipă a Craiovei bulversată, dar a și fost foarte mulțumit de cum au evoluat elevii săi.

“A fost o victorie importantă pentru noi. Fără acest rezultat, ceea ce am realizat la Mediaș nu conta foarte mult. Mă bucur că am reușit să ne mobilizăm, având în vedere că a fost ultimul joc al de la Mediaș. Mă bucur că au arătat că au caracter și am jucat foarte bine astăzi. Am controlat tot jocul fără nicio problemă, nu am dat nicio șansă echipei din Craiova. Lucrul acesta mă bucură, sper să înțelegem că putem să jucăm și la un nivel bun. Diferența s-a făcut peste tot. Le-am oprit principalele arme, Krstanovic nu a reușit să înscrie foarte mult, noi am profitat de faptul că avem o echipă mai rapidă decât ei. Am înscris foarte bine și de la 3 puncte, am jucat bine, am avut soluții la fiecare fază în momentele importante. Vom avea niște sărbători puțin mai liniștite. După două victorii, ne apropiem de celelalte echipei, dar nu putem fi liniștiți, pentru că suntem în continuare pe locul 12”.

Urșii din Banat au terminat prima parte a campionatului cu 3-9 la general.

*Foto: pressalert.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!