Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Mai așteptăm trei jucători iar atunci lucrurile se vor schimba”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
12.09.2014

Bogdan Murărescu, antrenorul de la Timba Timișoara, ne-a oferit o declarație imediat după încheierea partidei cu Gaz Metan Mediaș. Timba a pierdut în fața medieșenilor cu scorul 78-63. Bogdan Murărescu a vorbit atât despre această partidă dar și despre impresiile lăsate de echipa sa și despre ceea ce se va mai întâmpla în cadrul echipei „urșilor” din Banat:

„A fost un meci bun pentru ambele echipe. În sensul că ne-a ajutat foarte mult, că pentru noi nu a fost așa bun. Ne-am făcut și noi o impresie despre încă o echipă din campionatul românesc. Trebuie să-i felicităm pe cei de la Mediaș, astăzi au jucat foarte bine. În ceea ce ne privește, mai avem de muncit, mai așteptăm trei jucători. Încă nu-mi pot face o idee clară cum vom arăta pentru că trei jucători înseamnă mai mult de jumătate de echipă și atunci lucrurile se vor schimba. Am avut momente bune, momente rele, cred însă că și ziua bună de la trei puncte a echipei din Mediaș a contat foarte mult dar acest lucru e mai puțin important pentru noi. Important pentru noi este că am făcut câteva lucruri pe care ni le-am dorit și urmează vă vedem mâine cum vom arăta. În general a fost un meci care ne-a spus mult despre ce mai avem de făcut și despre cum arătăm în momentul de față.”

Timba Timișoara se vor întâlni din nou mâine, 13 septembrie, cu începere de la ora 17:00 în Sala Sporturilor din Mediaș.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!