Stiri Cupa României Masculin

Bogdan Murărescu: “Nu sunt deloc mulțumit!”

Marius Petri

Marius Petri
28.09.2014

BC Timba Timișoara a obținut primul succes din anul competițional 2014/2015 prin victoria din această seară obținută în compania celor de la Universitatea Cluj-Napoca cu scorul de 88-69. Deși formația sa a învins la 19 puncte diferență și a luat o opțiune foarte serioasă în privința calificării în sferturile Cupei, antrenorul Bogdan Murărescu are așteptări mult mai mari, declarând la conferința de presă de după meci că erorile repetate trebuie remediate:

“E clar că ne așteptam să câștigăm, însă nu sunt deloc mulțumit de modul în care am jucat. Mă așteptam la mai mult, dar poate că au intervenit și anumiți factori odată cu primul meci oficial, cum ar fi emoțiile. Cred că jucătorii au avut dorință foarte mare, dar nu avem voie să facem greșelile pe care le-am făcut.  Sunt nemulțumit de numărul foarte mare de greșeli făcute în compania unei echipe mult mai tinere ca noi. În aceste condiții, mă aștept ca noi să fim cei care știu să gestioneze ritmul partidei. Am făcut în jur de 20 de greșeli și lucrul acesta trebuie remediat pentru că ne așteaptă meciuri mult mai grele.

Ne doream să câștigăm mult mai detașat, dar am întâlnit o echipă bună. Îi felicit, au jucat cât de bine au putut, s-au luptat. De asemenea, m-a mai nemulțumit și faptul că am fost foarte ușor depășiti în relația unu la unu, nu mi se pare normal să se întâmple asta pentru nivelul la care vrem să ajungem.”

Totodată, tehnicianul timișorean a lămurit și situația lui Nemanja Petrovic, unul dintre cei mai buni jucători ai Concordiei Chiajna în sezonul trecut, care nu a luat loc nici măcar pe bancă la meciul cu clujenii:

 “Petrovic nu a jucat doar pentru că pur și simplu avem 7 străini și unul trebuie să stea pe margine. Nevasta lui a născut acum două zile și l-am lăsat să meargă acasă pentru a fi alături de soția lui.”

Returul partidei cu Universitatea Cluj-Napoca va avea loc miercuri, 1 octombrie, în sala “Horia Demian” din orașul de pe Someșul mic. Primul angajament al confruntării se va da la ora 17:00.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!