Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: “Sper ca în următoarele zile să reușim și parafarea ultimului transfer”

Paul Olar

Paul Olar
25.08.2014

Chiar dacă BC Timba Timișoara a debutat cu stângul în seria jocurilor amicale, Bogdan Murărescu este optimist. Tehnicianul afirmă că echipa bănățeană s-a concentrat mai mult pe pregătirea fizică, lotul confruntându-se de asemenea cu numeroase absențe.

Antrenorul speră, totuși, ca situația baschetbaliștilor să se rezolve și dezvăluie că “urșii” pregătesc o nouă mutare.

“A fost primul nostru meci de verificare din acest sezon. Trebuie să ținem cont că suntem într-o perioadă foarte grea, de acumulare în care am pus pregătirea fizică pe primul loc. Este normal ca jocul colectiv să nu fie la cel mai înalt nivel în acest moment. E foarte important că am avut o atitudine foarte bună, am luptat până la final și am revenit de două ori de la 16 puncte și am condus. Asta arată că jucătorii au caracter. Am jucat doar cu 3 străini într-o rotație lungă în care toți jucătorii au primit minute. Sper ca în următoarele zile să reușim și parafarea ultimului transfer și să rezolvăm problema vizei lui Tchiengang cât mai repede,pentru a putea să ne facem o imagine corectă.” A spus Murărescu, potrivit paginii de facebook a grupării sale.

*Foto: Facebook BC Timba

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!