Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Bogdan Murărescu: "Trebuie să lăsăm o ultimă impresie foarte bună"

Marius Petri

Marius Petri
31.03.2014

BC Timba Timișoara dă piept astăzi cu BCM U Pitești. Confruntarea contează la o restanță din etapa a-XXIII-a, duelul fiind prefațat de către Bogdan Murărescu într-un interviu acordat site-ului Total Baschet.

Ce vă doriți de la meciul cu Pitești?

Îmi doresc să văd o determinare foarte mare din partea jucătorilor mei. Este ultimul joc pe teren propriu din acest sezon și trebuie să lăsăm o ultima impresie foarte bună.

Care este nivelul de motivație al jucătorilor pe acest final de sezon?

Nivelul de concentrare este unul foarte normal și mă bucură acest aspect. Mai avem 2 meciuri și trebuie să le tratăm foarte corect și profesionist! Este foarte clar că șansele noastre de a învinge sunt mai mici în ambele meciuri, nimic nu se mai poate schimbă în clasament, însă noi trebuie să respectăm jocul de baschet și să dăm totul până la finalul ultimului joc.

Având în vedere poziția dumneavoastră obiectivă, ce părere aveți despre lupta ce se va da în Play-Off?

Este foarte greu de spus ce se va întâmpla. Echipele sunt foarte apropiate valoric.Cred că vom avea parte de un playoff interesant și foarte spectaculos din punct de vedere al evoluției scorului din fiecare serie!

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!